Hundens hud er blevet til sten: Så gør dyrehelten det eneste rigtige og 6 uger senere er lykken gjort op

By 19. juni 2017Nyhedsartikler
Hundens

Hundens hud er blevet til sten: Så gør dyrehelten det eneste rigtige og 6 uger senere er lykken gjort op

Sidens logo

Del

Visdom.dk

Hundens hud er blevet til sten: Så gør dyrehelten det eneste rigtige og 6 uger senere er lykken gjort op..

Vi støtter op om alle de gode mennesker der hverdag gør noget godt, nogle af de mennesker ses i dette klip herunder hvor nogle redningsarbejdere fra Animal Aid Unlimited India – Gør endnu et flot stykke frivilligt arbejde.

I denne tid hvor man oftes er bedre til at fokusere på det negative end det positive nok fordi man høre om diverse terror handlinger som er dyb tragiske – så skal vi altid huske på at hvis vi alle sammen står sammen, så står vi stærkere, selvom det er svært.

Men så findes der også mange positive handlinger ude i den store verden – lad os istedet fokusere på disse mennesker, da dette er en kæmpe inspiration for os alle sammen.

Der er feks nogle mennesker der giver sit eget liv for at redde et andet liv, nogle giver alt for at redde udsatte og meget hjælpeløse dyr, hvilket i den grad varmer vores hjerter rigtig meget.

Denne historie om en lille tæve hund ved Alice har nemlig oplevet på egen krop at blive reddet af godhjertede mennesker.

Den har boet på gaden hele sit liv, den havde fået et meget slemt fnatangreb, de redningsarbejderne fat hende.

I klippet herunder kan man slet ikke tro sine egne øjne faktisk, at nogle kan undgå denne hund hverdag, uden at gøre noget forstår man virkelig ikke. Den hud var så hård som sten, heldigvis fik disse skønne dyrehelte et TIP om der levede en hund med dette angreb, og hvis de ikke slog til hurtigst muligt var det nok for sent i dag.

Læs også  Hunden var blevet holdt indespærret i en lade i mere end 6 år - Se den utrolige forvandling når pelsen barberes af

Heldigvis ankom redningsarbejderne fra den meget anderkendte dyreorganisation Animal Aid Unlimited – De havde base i Indien hvor der er bosat mange mennesker og dyr.

Da dyreheltene fandt Alice troede de simpelhen ikke deres egne øjne, de troede først det var en sten der lå på fortorvet, den kunne ikke bevæge sig, og i en varme med over 35 grader dagligt skal der også dyrkes noget motion.

De løftede den ind i deres bil og tog den med hjem på deres dyrehospital – 

Første gang vi så denne video løb tårerne ned af ens kinder, men når man ser slutning sidder man tilbage med et stort smil og er glad i hjertet igen.

Sikke en vild forvandling, og hvor er det dejligt at se disse mennesker arbejde så hårdt for disse dyr som virkelig er i nød.

Vi lover med garanti at du vil blive glad når du ser slutningen af klippet hvor man ser Hvor glad en hund der du nu faktisk lever igen. Vi håber Alice klare den fremover.

Herunder kan du se klippet med Alice –

Tøv ikke med at del denne rørende video med dine venner – de fortjener virkelig den største respekt!

Hvor er det rart og dejligt at se der findes nogle redningsarbejder fra alle lande der vil gøre alt for at hjælpe disse mishandlede dyr.

Find mange flere artikler på Visdom.dk

Kontakt os ved at klikke her

 

Relaterede Artikler

Læs også  Forskerne slår alarm: Derfor skal du altid have timian i hjemmet - 7 vigtige grunde vi alle bør kende til!

Morten Timm Reklame