Hvalpen Rocco gik bort i en frygtelig ulykke i sit hjem: Nu advarer ejeren mod skjult fare

By 12. oktober 2017Nyhedsartikler
Hvalpen

Hvalpen Rocco gik bort i en frygtelig ulykke i sit hjem: Nu advarer ejeren mod skjult fare

Sidens logo

Del

Hvalpen Rocco gik bort i en frygtelig ulykke i sit hjem: Nu advarer ejeren mod skjult fare.

Ejeren vil gerne advarer andre mod at begå samme “fejl”: Hans lille Terrier Rocco mistede nemlig livet i deres hjem efter en tragisk ulykke.

Adrian James troede ikke det var sandt, men nu vil han gerne ud med et budskab til andre hundeejer skriver Metro.

Adrian skriver i et opslag, at hans hjerte er knust over at han kun efter 5 måneder skulle sige farvel til hans elskede hund, og dette opslag bliver nu delt overalt på Facebook, Faktisk for at sprede dette vigtige budskab!

De var et fantastisk par – heldigvis levede den lille Terrier en lykkeligt liv med lange gåture og en masse kærlighed fra ejeren.

I’m Roccos owner and thanks for your support.#collarsoffforrocco

Et opslag delt af Epicjames66 (@ajepic66) den

Men den lille hvalp som elskede at være nysgerrige og legesyg som alle andre hunde, blev faktisk kvalt i sit eget halsbånd, det var Adrians mor som fandt den lille hund død i køkkenet.

Adrian fortæller til hans venner og familie, at han igår mistede sit bedste ven, hans hund blev nemlig kvalt i et håndtag i køkkenet, Adrian mener at hans hund, har forsøgt at hoppe op på køkkenbordet, og det var her halsbåndet måtte ha siddet fast i håndtaget.

Derfor opfordrer Adrian nu alle andre hundeejer, om at de bør tage hundens halsbånd af i hjemmet, så de ikke lider den samme triste skæbne.

Hans budskab, blev faktisk delt hurtigt på de mange sociale medier, selvom det er en trist måde at skulle opfordrer andre til at dele et vigtig budskab..

Der var flere hundeejer som begyndte at give ham sympati, derfor fjernede de deres halsbånd fra deres egne hunde og tog et billede af det, og så delte de det med hinanden.

Da det gik så viralt, så er folk begyndt at lave et hashtag med #Collarssofforrocco – her har op imod 800 hundeejer støttet op omkring dette vigtige budskab!  og Adrian er stolt over denne omsorg og støtte han har modtaget i den hårde tid.

Adrian James, vil nu gerne takke for den store opbakning, selvom det stadigvæk er hårdt at mærke at ens bedste ven er gået bort..

Vi vil gerne støtte op omkring dette vigtige budskab! Derfor håber vi også at du vil dele artiklen med dine venner og familie på Facebook.


Kontakt os ved at klikke her

Læs også  "Monstertyren" avles til at give mere kød: Se hvad der sker når den forsøger at gå

Morten Timm Reklame