Ingen troede baby ville overleve, da hun blev født i uge 21 – se hvordan hun ser ud i dag.

By 18. november 2017Nyhedsartikler Videoer
Ingen troede baby ville overleve, da hun blev født i uge 21 - se hvordan hun ser ud i dag.

Ingen troede baby ville overleve, da hun blev født i uge 21 – se hvordan hun ser ud i dag.

Sidens logo

Del

Ingen troede baby ville overleve, da hun blev født i uge 21 – se hvordan hun ser ud i dag.


Det er i alt tre år siden, at Courtney Stensrud fødte en lille pige i sin 21. graviditetsuge, efter som hun havde pådraget sig en infektion i sin moderkage.

Den lille pige var et stort mirakel, da meget få børn født så tidligt i en graviditet sjældent overlever dette. Efter uge 21 og fire dag, var man nødsaget til at sætte fødslen igang, og håbet om at pigen ville overleve var desværre utroligt lille.

”Der var historier om at børn var blevet født i uge 22. og 23. , men ingen om nogen som havde født i uge 21. Så jeg vidste at der var ringe eller ingen sandsynlighed for at overleve i uge 21.” fortæller Courtney til CNN.

lægerne anbefalede Courtney, at hun ikke skulle have for høje forventninger, og at man ikke ville genoplive pigen. De advarede hende om at den lille pige i hvert fald ville få et liv fyldt med helbredsmæssige problemer.

Denne lille pige var en sand fighter, samt nægtede Courtney at give op, og bad lægerne om at gøre deres aller bedste, for at hendes barn ville overleve processen.

Og nu tre år efter, har det alt for tidlige barn udviklet sig til, at blive en sund og rask lille pige, og moderen Courtney håber at hendes historie, kan give andre forældre håb, hvis de en dag står i samme situation som hende selv.

Se videoen her nedenfor, der viser billeder fra hendes lange rejse:


Kontakt os ved at klikke her

Relaterede Artikler

Læs også  Catrine var sikker på at hun havde fundet 'manden i sit liv' - blot 20 dage efter brylluppet indser hun, at hun har været gift med en helt anden!

Morten Timm Reklame