Kæledyr ødelagde pigens ansigt: Gennemgår livsforandrende operation 11 år senere – se det imponerende resultat

By 9. marts 2018Nyhedsartikler
Kæledyr

Kæledyr ødelagde pigens ansigt: Gennemgår livsforandrende operation 11 år senere – se det imponerende resultat

Sidens logo

Del

Kæledyr ødelagde pigens ansigt: Gennemgår livsforandrende operation 11 år senere – se det imponerende resultat.

Hvis man på et tidspunkt får børn, så ønsker ingen forældre at ens børn kommer til skade – Historien om den nu 14-årige pige Charlotte Ponce spredes lige nu som en løbeild på internettet.

Familien oplevede nemlig deres værste mareridt som ingen ønsker at opleve! Hændelsen skete da Charlotte var 3 måneder gammel – her var hun indblandet i en uhyggelig ulykke

Forældrene fortæller at de dengang lige var ved at puttet Charlotte i hendes nye tremmeseng, ved siden af hende havde moren lagt modermælken som hun skulle have. og da forældrene kiggede væk i et sekund skete den tragiske hændelse.

Familien havde for nogen år inden Charlottes ankomst, købt sig en tam vaksebjørn. Der havde dog aldrig været nogen ulykker eller skader i huset fortæller forældrene til Daily mail.

Da Charlotte ved at få modermælk i sengen, får hun lidt på kinden, og det var her ulykke indtraf – Familiens tamme vaskebjørn gik nemlig til angreb på Charlotte som var hjælpeløs. Og angrebet må siges at være alvorligt for hende.

Forældrene gik i panik da de pludselig opdagede at deres vaskebjørn havde angrebet deres elskede pige, de skyndte sig omgående at køre afsted til hospitalet, men det skulle allerede vise sig at være for sent.

Under det voldsomme angreb, mistede Charlotte sin næse, højre øre og store dele af sin kind og overlæbe efter det tragiske angreb.

Da forældrene kom på hospitalet, blev politiet og myndighederne også kontaktet – Forældrene skulle nemlig forklare deres version, og det var her myndighederne traf en beslutning som ingen af forældres havde set komme. Da mistede nemlig deres forældremyndighed på grund af angrebet.

Familien havde i forvejen en søn, derfor blev begge børn anbragt i en plejefamilie hos tanten “Sharon Ponce og hendes mand Tim.

Læs også  Ægtepar fra Norge udsat for chokerende forbrydelse på rasteplads i Danmark - politiet mangler nu hjælp i sagen

Det voldsomme angreb over hændelsen efterfølgende tog utroligt hårdt på børnene, de mistede nemlig tilliden til de fleste mennesker, de fik også svært ved nye omgivelser. Og som tiden gik gik det også op for den lille pige at hun ikke lignende de andre piger i børnehaven og skolen. Det fik hende også til at isolerede sig fra omverdenen.

Men efter 11 år skulle hendes liv og udseende forandre sig for altid – En kæmpe store behandling og operation stod foran Charlotte for at genopbygge hendes ansigt så godt som muligt. Heldigvis er vores læger og kirurgerne i dag så dygtige at de næsten kan ændre alt, og de fik også genskabt hendes ansigt så flot, et ønske hun altid havde drømt og håbet på.

Charlotte følte igennem hendes barndom, at hun ikke var et menneske, men derimod et monster fra en anden planet som ikke hørte til hvor normale mennesker hørte hjemme.

I dag føler Charlotte sig elsket, hun er yderst glad for sit ansigt og ydre igen, selvom hun ikke har “oplevet” andet i sin barndom. så har mobningen spillet en stor rolle. Da hun har været et nemt bytte for andre.

Herunder kan du se den imponerende forvandling af Charlotte.

Hvor er vi dog glade på Chalottes vegne – At hun i dag tør at vise sig frem for andre som hun aldrig har mødt eller kendt til.

Tøv ikke med at del denne solskinshistorie som endte lykkeligt for Charlotte!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame