Konen skriger pludselig “fire!” da hun elsker med sin mand – den uventede forklaring er helt genial!

By 18. juni 2018Nyhedsartikler
Konen

Konen skriger pludselig “fire!” da hun elsker med sin mand – den uventede forklaring er helt genial!

Sidens logo

Del

Konen skriger pludselig “fire!” da hun elsker med sin mand – den uventede forklaring er helt genial!

Du kender sikkert følelsen, at når man virkelig er indebrændt på en person, og selvom man lyst til at skrige personen direkte op i ansigtet, virker dette ofte bare intet, derimod er det faktisk bedre at kunne finde andre alternativer at give sin mening til kende på.

Dette gælder skam også når det omhandler det man laver i sengen! for det siges faktisk at det ikke hjælper at nedgøre personen som du “elsker” med er piv-ringe i sengen, men med små sjove hentydninger, kan virke langt bedre i sidste ende.

Da vi læste denne morsomme historie på nettet forleden, var vi færdige af grin, og det er også derfor vi ønsker at dele denne morsomme historie med jer alle sammen.

Jørgen, 53 er nyuddannet brandmand, og da han kommer hjem til at hans kone, vil han fortælle om firmaets nye system, som de har fået installeret.

“Ja, hvis du ikke er klar over det, så tager vi vores smukke jakker på når der lyder 1 kald, ved 2 kald glider vi ned af stangen, og ved 3 kald, er vi alle sammen omgående klar til at rykke ud for at hjælpe med vores brandslanger.”

“Her forsætter Jørgen, og dette system tænkte jeg egentlig på om vi ikke skulle indføre i vores hjem, så når jeg skriger “et”, skynder du dig at tage tøjet af, når jeg igen skriger “2”, er du klar på sengen, og når jeg giver det sidste kald, “3” så starter festen!”

Læs også  Moderens lille dreng dør i 2013 - se så hvad der sker 3 år efter!

“Jørgens kone smilede og glædede sig over hans skønne ide…”

Og det hele startede samme aften, for da Jørgen kommer hjem fra arbejde, vælger at skrige “1”, her skynder hans kone at smide alt sit tøj omgående, kort tid efter skriger jørgen igen “2”, hun løber ind i sengen og ligger sig klar, og lidt efter høre hun Jørgens stemme igen sige “3” og nu begynder den frække fest….

Men pludselig skriger konen højlydt…… “FIRE”

“Jørgen, bliver stille og kigger på hans kone, hm… Hvad betyder fire? Ja, nu skal du høre skat…. Det betyder faktisk bare at du skal give mere slange, du er overhovede ikke i nærheden af ilden….

Hvis du også fik et smil på læben over den sjove vits, så tøv ikke med at del den videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan få sig et godt grin.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame