Kvinde indsamler brudekjoler til at klippe i stykker – se her hvad de forvandles til

By 20. december 2018Nyhedsartikler

Kvinde indsamler brudekjoler til at klippe i stykker – se her hvad de forvandles til

Sidens logo

Del

Kvinde indsamler brudekjoler til at klippe i stykker – se her hvad de forvandles til


Det at blive gift og stå ved siden af sin ægtemand i en stor hvid brudekjole, er en drøm for mange piger

Og processen med at vælge den rigtige kjole kan godt være hård og lang. Nogle vælger at sy moderens kjole om, mens andre bruger så forfærdeligt meget tid på at finde en helt ny.

Efter brylluppet vælger mange at opbevare kjolen godt pakket ind, der kan den så risikere at ligge i flere år medmindre der selvfølgelig er en, som får brug for den.

Kan være en datter eller et barnebarn, som får brug for kjolen. Der er også nogle der vælger at donere kjolen til en organisation, så en anden der måske ikke lige har råd til at bruge alverdens penge på sådan en kjole, kan blive gift i en ordentlig kjole alligevel.

Efter Justi Boroff var blevet gift med manden i sit liv, ville hun ikke have at hendes kjole skulle samle støv i skabet – hun havde en bedere idé

Fotokilde: Youtube

Hun besluttede sig nemlig for at den skulle klippes i stykker af en helt speciel grund. Og selvom det var en meget betydningsfuld kjole for Justi, havde hun alligevel intet problem med at den skulle ødelægges.

Hun sendte kjolen til sin Mormor Sandi Fasano i Colorado, som havde saksen i hånden.

Små englekjoler

Jeg sendte dem afsted tidligere i år, fordi den skulle laves om til små englekjoler som skulle bæres af babyer, der ikke kom hjem fra sygehuset. De bliver doneret til NICU på Vanderbilt. 17 små kjoler blev fremstillet ud af min kjole, selvom de er smukke så håber jeg aldrig de skal i brug”.

Læs også  Døjer du med søvnproblemer? Nu deles en ny smart teknik som en løbeild på nettet!

Sandi fortæller Denver 7, at det var svært for hende, første gang hun skulle klippe nogens brudekjole i stykker. Men Sandi gjorde noget, som andre ikke ville kunne gøre.

Fotokilde: Youtube

Af de smukke kjoler lavede hun små fine kjoler til forældre, som har mistet deres børn under fødslen, eller for tidligt fødte børn.

”Det sidste en familie skal være nødsaget til at gøre er at gå ind i en legetøjsbutik for at finde dukketøj”

Det var efter Sandi havde hørt nogle forældre tale om, at de ledte efter tøj i dukkebutikker til deres afdøde baby, at hun valgte og starte sådan en organisation, som hedder Front Range Angel Gowns 2015.

Og til overraskelse for Sandi, var der mange kvinder som ønskede at donere nok det fineste stykke tøj de nogensinde har ejet. En del af de kvinder som donerede, havde selv haft samme problem som de familier der skulle se efter dukketøj.

Justi’s kjole alene, blev forvandlet til 17 smukke babykjoler.

Nedenfor kan du se en video om det fine intiativ:


Jeg kan slet ikke forestille mig ,hvordan det ville være at miste sit barn. Det så så flot gjort af Sandi og alle de andre, der er med til at donere kjoler til de ramte familier – et stykke tøj kan aldrig vække et barn til live, men jeg tror at tanken bag idéen kan være med til at hjælpe lidt på sorgerne.

Del artiklen på Facebook, så flere kan støtte og opleve Sandi’s gode projekt

Kontakt os ved at klikke her

Læs også  Jonathan Jacksons fortolkning af "Unchained Melody" har fået millioner på nettet til tårer!

Morten Timm Reklame