Kvinden er træt af sit hår – se nu den drastiske forvandling som gør hende 20 år yngre!

By 21. januar 2019Nyhedsartikler
Kvinden

Kvinden er træt af sit hår – se nu den drastiske forvandling som gør hende 20 år yngre!

Sidens logo

Del

Kvinden er træt af sit hår – se nu den drastiske forvandling som gør hende 20 år yngre!

Livet køre op og ned, det gør det for os alle sammen. Og de fleste kan nok skrive under på at de har oplevet at føle sig ubekvem over ens eget udseende.

Jeg har selv lige oplevet det, jeg elsker at give mig denne “luksus” ved at besøge min frisør, men oftes går der flere måneder i mellem jeg er nede og blevet klippet og farvet. Heldigvis er jeg ikke alene, se nu bare på denne 60-årige kvinde.

Debbie her, skulle snart afholde sin 60-års fødselsdag for resten af familien. Problemet var bare, at hun langt fra følte sig tilpas med hendes eget udseende.

Hun fik kontakt til den verdenkendte frisør “The Makeover Guy” som har hjulpet tusinder af kvinder som stod i lignende dilemma.

Foto:Youtube

The Makeover Guy som rigtig hedder Christopher Hopkins, har nemlig en utrolig evne til at hjælpe disse triste kvinder, med at få deres egen selvtillid tilbage igen.

De der opsøger Christopher, er også indstillet på at han for frie hænder, og må gøre hvad han mener der ville se bedst ud til dem, og heldigvis er han lykkes med det alle gangene han har skulle lave disse imponerende forvandlinger, som han efterfølgende har offentliggjort med dig og mange andre på nettet.

Foto:Youtube

Debbie var dog klar over at Christopher havde en større plan med hendes ydre, sammen med hans team gik de i gang, og efter nogle timer var den store forvandling færdig.

Læs også  Moren og datteren ser noget bevæge sig i baghaven - de tror ikke deres egne øjne da de indser hvad der pludselig svømmer rundt i poolen!

I videoklippet nedenfor kan du se den utrolige forvandling:

Kontakt os ved at klikke her

Tøv nu ikke med at del denne utrolige forvandling videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan se den imponerende forvandling.

Morten Timm Reklame