Læger advarer forældre: Gem dine børns mælketænder: Det kan redde deres liv!

By 11. juni 2018Nyhedsartikler
Læger

Læger advarer forældre: Gem dine børns mælketænder: Det kan redde deres liv!

Sidens logo

Del

Læger advarer forældre: Gem dine børns mælketænder: Det kan redde deres liv!

Den største gave i livet siges at være ens børn, alle de perioder man går igennem som familie er nemlig en gave, for selvom livet ikke er en dans på røde roser hele vejen, så gælder det om at nyde livet i menes vi kan det sammen.

De fleste forældre siger også at fødslen er det største, så kommer den “hårde” periode siges det. Men når man pludselig ser ens barn kravle for første gang, indser man pludselig hvor stærkt det hele er gået, næste step er at gå på egne ben, og hvad bliver det næste? For mange børn og forældre er det at barnet taber deres første tand, jeg selv glemmer aldrig dette, oftes plejer ens forældre at gemme tænderne, så man kan se dem når man blive ældre. så har man nemlig et skønt minde fra ens barndom, men nu fortæller læger at ALLE forældre faktisk bør gemme børnenes tænder.

Når man taber ens første mælketand, er det ofte en stor glæde for barnet, ikke nok med at en gammel historie bygger på at hvis man “gemmer” tanden under puden, kommer tandfeen og ligger noget hvor imens de tager tanden med sig igen, ofte plejer dette at være penge. Og børnene er så stolte over deres tab af deres mælketænder. 

Ifølge et Studie som blev gennemført tilbage i 2003, kan forskerne nemlig fortælle hvor vigtig disse tænder egentlig er for deres fremtid, tænderne er nemlig fyldt med en masse vigtige stamceller.

Læs også  Advarsel: Pas på farlig e-mail spreder sig kommer fra dine egne venner og familie

Derfor bør du gemme dine børns mælketænder

Forskere har nemlig fundet ud af disse celler kan være en god kilde til at bekæmpe kræftsygdomme, sukkersyge, huntingtons chorea, nedsat hjerteaktivtet, beskadighede muskler og led og andre sygdomme.

Derfor kan det vises sig at børnene forhåbenligt aldrig for brug for deres tænder, men muligvis hvis uheldet er ude, kan erstatte deres væv, kan deres mælketænder nemlig blive brugt til disse undersøgelser.

Derfor bør vi lytte til lægerne og forskerne som kommer med denne nyhed om en lys fremtid!

Det gælder hele tiden om at undersøge disse sygdomme, og det har vi dygtige forskere og læger til hver eneste dag. disse læger og forskere fortjener virkelig at vi deler deres bøn om at gemme børnenes mælketænder.

Tøv derfor ikke med at del artiklen videre på facebook.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame