Lægerens advarsel: Teenager udvikler “våde lunger” fra gå ugers vaping!

By 21. september 2018Nyhedsartikler
Lægerens

Lægerens advarsel: Teenager udvikler “våde lunger” fra gå ugers vaping!

Sidens logo

Del

Lægerens advarsel: Teenager udvikler “våde lunger” fra gå ugers vaping!

Vi advarer imod stærkt indhold: Vapas som også er kendt som e-cigaretter er i dag en populær måde og alternativ til rygning. Dwe fleste som anvender denne metode regner nemlig med at det er langt sundere og mindre skadeligt.

Det er især de yngre som anvender Vepas og e-cigaretter, og så er der den flok rygere som anvender metoden til at trappe ned eller stoppe deres rygning helt.

Kan forårsage alvorlige problemer for dit helbred.

En 18-årige pige fik fornyligt at sande at disse e-cigaretter kan være lige så skadelige som almindelige cigaretter. Efter bare tre uger som nyopstartet ryger af e-cigaretter begyndte hun nemlig at udvikle et skrækkeligt syndrom  som kaldes for Våde lunger.

Symptomerne var smerter i brystet samt hoste

Efter de første uger begyndte hun at hoste som aldrig før, hun fik også voldsomme smerter i brystet, derfor opsøgte hun straks hjælp på sygehuset i Pittsburgh.

Her blev den unge pige undersøgt og scannet. Lægerne blev selv mundlamme af synet, som skulle fortælle pigen om den alvorlige tilstand.

pigen fik omgående antibiotika, som skulle lindre og tage nogle af smerterne. men det hjælp desværre ikke nok, og da hendes lunger gav op kort tid efter, blev pigen lagt i respirator med tuber i hendes brystkasse. Lægerne ønskede at fjerne væsken fra hendes lunger.

Ifølge CNN kunne pigen ikke længere på hendes blod igennem lungerne, og blev derfor langt i respirator indtil hendes lungefunktion vendte til noget mere positivt..

Lægerne kunne efter nogle hårde dagen fortælle pigen at hun havde syndromet “våde lunger” det vil kort sagt sige at hun er følso, overfor pneumonitis, hvilket forårsages af en af de ingredienserne som i dag findes i de mange e-cigaretter. Efter nogle uger kunne pigen igen trække vejret af sig selv igen.

Hun fik efterfølgende medicin for hendes allergiske reaktioner.

Læs også  Ny undersøgelse: Par der drikker alkohol sammen er lykkeligere

Tøv nu ikke med at del denne advarsel videre med dine venner og familie på Facebook –

P.S artiklen bliver skrevet ud fra vores bedste evne, men da det er generelt kan de ikke erstatte et GRATIS lægebesøg, dit helbred betyder mere end alt andet!

Kontakt os ved at klikke her

 

 

Morten Timm Reklame