lev det liv du vil..

Sidens logo

Del

Lev det liv du vil leve, ikke for andres skyld,

men for din EGEN, så lever du ægte.

Visdom.dk er Danmarks største energikilde til citater & digte
Har du et digt eller Citat lignende som du godt kunne tænke dig at se her på vores side? Så syntes vi helt klart du skal tage og indsende det til os. Vi er en virksomhed med citater og livet i fokus, vi er altid klar på at hjælpe andre og på at få flest mulige glade ansigter i dagens Danmark.
siden blev stiftet i efteråret 2016 af Morten Timm samt flere iværksætter, målet var at skabe så mange gode citater & Digte mm Som muligt. Med visdom.dk i hovedrollen. Det var en plan at lave en side hvor folk ville kunne komme ind og finde inspiration til deres hverdag.
Siden bliver brugt af mange forskellige befolkningsgrupper og vi har en utrolig stor fanskare på de sociale medier.
Vi tror på, at visdom skal deles. For os kan visdom udtrykkes i ord, lyd og billeder, der guider dig til en større forståelse af livets mange spørgsmål. Visdom er af en abstrakt størrelse og konstant i udvikling, og det er med til at gøre os mere bevidste om os selv og om verdenen omkring os. Det er et uendeligt projekt, der giver os en nyere forståelse og beriger os med styrke og indsigt. V vil gerne Vi vil gerne dele visdom med dig, og på visdom.dk håber vi at kunne inspirere dig med citater, digte og små tekster om alt fra kærlighed til frihed til alder med både lyd, tekst og billeder.
Så er du blevet klogere på citater og digte så har vi gjort vores job. Du er velkommen til at kontakte os ved at bruge linket herunder.

www.Visdom.dk

Læs også  Porno giver ungdommen..

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame