Manden tager kvindens parkeringsplads – fortryder med det samme!

By 20. december 2018Nyhedsartikler
Manden

Manden tager kvindens parkeringsplads – fortryder med det samme!

Sidens logo

Del

Manden tager kvindens parkeringsplads – fortryder med det samme!

Venlighed, respekt og kærlighed går ind under god opførsel hvis du spørger mig, men det er altså ikke alle der har lært hvordan det er man behandler andre.

Rundt omkring i de danske storbyer ser vi netop at mange bilister kun tænker på dem selv, i mange af byerne er der ved at blive bygget om, og det skaber i mange tilfælde voldsomme trafikale problemer. Men istedet for at acceptere dette, og afvente indtil det faktisk bliver ens tur, så er der nogle bilister der tænker de lige kan nå over det gule, og derfor ender ude midt i krydset og dette ender ofte i alverdens kø fra alle vejene.

Det er lidt som om at mange danskere faktisk har glemt hvordan reglerne er i trafikken, da de nu tog deres kørekort.

Det samme handler om at finde en ledig parkeringsplads i byen, det er i sig selv utroligt svært at finde en ledig plads, men hvis man endelig har heldet med sig, ser man pludselig en anden bilist tage pladsen foran en, og dette er yderst respektløst i mine øjne.

Se nu bare hvordan det kan gå hvis du tager denne kvindes plads, klippet deles lige nu overalt på nettet til stor glæde for hvad kvinden vælger at gøre!

17 millioner visninger på Youtube

Jeg forstår udemærket godt hvorfor så mange synes kvindens hævn er genial, for så kan den mandlige bilist virkelig mærke karma på bedste vis.

I klippet nedenfor kan du se kvindes geniale hævn!

Kontakt os ved at klikke her

Læs også  En stemme bagerst i kirken, afbryder vielsen - bruden vender sig og får et chok

Tøv nu ikke med at del denne morsomme video videre med dine venner og familie på Facebook, hvis du også synes at kvinden valgte at gøre det eneste rigtige!

Morten Timm Reklame