Manden får et dybt chokerende brev fra sin kone – den sidste linje er genial

Manden får et dybt chokerende brev fra sin kone – den sidste linje er genial

Sidens logo

Del

Manden får et dybt chokerende brev fra sin kone – den sidste linje er genial.

Nogle gange kan der gå flere dage/uger før man vælger at åbne et brev – og så ligger det bare der og giver dårlig samvittighed – den følelse har vi alle haft.
Men så er der også breve, som man åbner med det samme. Breve, der ændre alt. de kommer ikke så ofte men når det forekommer, så bliver intet som før.
Jeg tror, at denne historien nedenfor kan skrive under på, at han fik et livsændrende brev fra sin kone.
”Inden du kommer hjem fra forretningsrejsen ville jeg bare advarer dig om, at jeg havde et lille uheld, da jeg skulle svinge ind i indkørslen pick-up-trucken. Der skete heldigvis ikke de store skader, og jeg har det godt, så du behøver ikke bekymre dig om mig. Jeg var på vej hjem fra butikken, og da jeg skulle kører ind i garagen, kom jeg til at træder på speederen istedet for bremsen. Garageporten fik en lille bule, men pick-up trucken standsede heldigvis, da den kom til din nye bil.
Jeg er virkelig ked af det, men eftersom jeg ved, at du er en godhjertet person, så vil du tilgive mig. Du ved hvor meget jeg elsker dig og holder af dig, jeg vedlægger et billede, så du selv kan se, hvad jeg har lavet.
Jeg savner dig, og glæder mig til du kommer hjem og holder mig i dine arme igen.
Din elskede kone.

manden faar

PS: Din kæreste ringede”
Kilde: Tickld

Morten Timm Reklame