Mange ved ikke hvem der sang den, men du vil med sikkerhed genkende sangen!

By 16. marts 2019Nyhedsartikler
Mange

Mange ved ikke hvem der sang den, men du vil med sikkerhed genkende sangen!

Sidens logo

Del

Mange ved ikke hvem der sang den, men du vil med sikkerhed genkende sangen!

Hans navn var lige så stærkt, stort og smuk som hans størrelse. Her snakker jeg om Isreal Ka’ano’i  Kamakawiwo’ole som nemlig står bag en af de mest afspillede sange “Somewhere Over The Rainbow” igennem tiderne.

Jeg har hørt sangen utallige af gange efterhånden, og den bliver bare bedre og bedre for hver gang man lytter til testen og hans utrolige stemme og ikke mindst tonerne af hans ukulele.

Han udgav sangen tilbage i 1993, og lige siden er det kun gået en vej, det er opad, selvom han desværre ikke lever her længere. Men sangen betød langt mere end blot et godt soundtrack, for den smukke og blide tenor-ukulele markerede nemlig hans musik, som et udtryk for den indfødte hawaiianske kultur, som han virkelig følte, var ved at tabe sin sjæl i hænderne på rejsebranchen.

Sangen afspejler den solrige, meditative ukulele, som virkelig giver en endnu mere brændstof til nye historier og anekdoter om livet på ørnene som er afspejlet af øens motto “Landets liv”, siger det, ” er foreviget i retfærdighed.”

Inden hans død, vejede han omkring 450 kilo, ha døde i juni 1997 i en alder af blot 38 år!

Hans citat er efterfølgende blevet delt som en løbeild på nettet, som lyder.

“Jeg tror, det kommer til at lyde lidt underligt, men jeg er ikke bange for at dø, for jeg tror, at alle disse steder er midlertidige. Dette er kun en enkelt skal, fordi os hawaiianere lever i begge verdener. Det er i vores årer.”

Snart en milliard afspilinger på Youtube

 

Læs også  Nu er det offenliggjort: Verdens første Nutella-restaurant åbner

 

I klippet nedenfor kan du høre den magiske sang:

Kontakt os ved at klikke her

Tøv nu ikke med at del denne utrolige sang videre med dine venner og familie på Facebook.

Morten Timm Reklame