Midt i koncerten vil publikum høre en anden sang – Springsteens svar får alle til måbe

By 18. november 2017Nyhedsartikler
Midt

Midt i koncerten vil publikum høre en anden sang – Springsteens svar får alle til måbe

Sidens logo

Del

Midt i koncerten vil publikum høre en anden sang – Springsteens svar får alle til måbe.

Ofte tror mange, at rockkoncerter er ekstremt vilde og spontane, men i virkeligheden er de ofte de modsatte, De meste er som regel planlagt og aftalt på forhånd igennem hele koncerten. Dog falder Bruce Springsteen ud fra denne norm.

For da verdensstjernen optrådte i den tyske by Leipzig, Tyskland, havde en lokal fan nemlig noget på hjertet. Denne fan havde nemlig medbragt et skilt med et ønske om, at Bossen skulle spille Rock’n’roll Klassikeren ‘You Never Can Tell’.

Heldigvis fik Bossen dog også øje på det iøjnefaldende skilt, og hans reaktion? Den er virkelig ubetalelig, at selv Bruce Springsteen eget band næsten gik i chok.

Du kender sikkert ‘You Never Can Tell’ bedst fra Chuck Berry. En virkelig legendarisk guitarist og Rock’n’roll-stjerne det var nemlig ham der skrev sangen, imens han sad i fængsel.

Sangen blev nemlig udgivet i 1964, og lige siden da, er denne sang virkelig blevet fortolket af flere sangere verden over.

Vi kan vidst også godt kalde sangen for en af verden største og mest populære rocknumre nogensinde.

Og hvem ved, det er muligvis derfor at Bossen, valgte at prøve kræfter med den klassiske sang. Og i videoen herunder, ser du nemlig hvordan Bruce Springsteen først lige snakker med sit band, inden han og bandet kaster sig ud i sangen.

Under koncerten i Leipzig var der omkring 45.000 tusind tilskuere, som havde købt billet til koncerten, og hvis du ikke har oplevet Bossen live før, så er det ikke løgn at sige, at han virkelig er en stjerne for sig selv, når han står på scenen.

Læs også  3 søskende starter med at synge: Men da broren begynder trykker alle dommerne på knappen omgående!

For inden længe står alle publikum med åben mund, selv bossen eget band står og er i chok! så at kalde det for en succes, ville være århundredets underdrivelse

Lige nu er videoen set af mere end 19 millioner verden over, og det siger vel alt! Se og lyt med herunder:

Hvis du også er vild med Bruce Springsteen, så del gerne denne video, så dine venner og familie kan opleve det magiske øjeblik!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame