Millioner hylder nu Elvis Presley da han synger Simon & Garfunkels klassiker – og resultatet er magisk!

By 7. september 2018Nyhedsartikler
Millioner

Millioner hylder nu Elvis Presley da han synger Simon & Garfunkels klassiker – og resultatet er magisk!

Sidens logo

Del

Millioner hylder nu Elvis Presley da han synger Simon & Garfunkels klassiker – og resultatet er magisk!

Hvem husker ikke årstallet 1970, men dette år bliver også husket for meget mere, en af de ting som ingen glemmer, er simon & Garfunkels utrolig mesterværk gik verden rundt “Bridge Over Troubled Water” klassiskeren er skrevet af Paul Simon og efterfølgende sunget af Art Garfunkel som dengang løb med fem Grammys for sangen.

Udover den vandt alt, så blev den også købt af millioner, sangen blev spillet overalt og det forstår man godt hvorfor, for den går virkelig lige i hjertet.

Igennem tiden har andre kunsterne prøvet at fortolke netop denne klassiker, dog uden samme effekt, for der vil altid være noget magisk ved originalen som mange har et forhold til. Men 70’erne var også meget andet, sangeren Elvis Presley var nemlig også overalt, og da han valgte at synge klassikeren gik den endnu mere viral. Og Elvis Stemme, fik også sangskriveren til art måbe.

Det er virkelig de færreste som kan synge klassikeren så man for gåsehud over hele kroppen, men Elvis vandt folks hjerter med hans version af sangen.

Elvis fik lov til at optræde med sangen i 70’erne til stor glæde for hans fans verden rundt, Og da han skulle spille koncert i Las Vegas, ventede publikum også på sangen “That’s The Way” Paul Simon var en af de mange tilskuere til denne koncert, og han blev rørt til tårer, ifølge medier, har Paul Simon fortalt Elvis at: “Det var det, vi andre kan lige så godt stoppe med at synge den…

Læs også  Dette glas er genialt til vin-elskere!

et stort klap på skulderen af sangskriveren som måtte overgive sig til kongen af musikken, lyt med nedenfor hvor Elvis synger den magiske sang i Las Vegas.

19 millioner visninger på Youtube i skrivende stund

Man forstår godt at så mange millioner allerede har lyttet til sangen nedenfor, det giver virkelig gåsehud.

 

Bedøm selv om du også er enig i folks mening, Vi fik virkelig gåsehud over hele kroppen..

Hvis du også kunne lide hvad du hørte, så tøv ikke med at del klippet videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan høre hvor smukt Elvis Presley synger den gode gamle klassiker.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame