Minearbejderen version af Simon & Garfunkels mesterværk giver millioner kuldegysninger fra top til tå!

By 24. november 2018Nyhedsartikler
Minearbejderen

Minearbejderen version af Simon & Garfunkels mesterværk giver millioner kuldegysninger fra top til tå!

Sidens logo

Del

Minearbejderen version af Simon & Garfunkels mesterværk giver millioner kuldegysninger fra top til tå!

Hvis der er en sang som virkelig har rørt folk til tårer igennem årene, så er det om nogen den udødelige klassiker, “The Sound Of Silcene”.

jeg er selv helt forelsket i den originale version, som gang på gang får mig til at få kuldgysninger, sangen som blev indspillet af Simon & Garfunkels i 1962, har rørt millioner med årene. Men der er også mange kunsterne som har forsøgt sig med at lave deres fortolkning af sangen, men hvis du spørger mig, har de aldrig kunne måle sig med originalen. Men disse ord må jeg så sluge i mig igen, efter jeg hørte denne sanger rørende version af klassikere.

Nu vil jeg gerne præsenterer dig for Todd Hoffman som også er kæmpe fan af sangen “The Sound Of Silence”

Todd Hoffman blev fyret fra sit job tilbage i 2008, da den enorme finaskrise ramte USA, og hans drøm om at have sin egen virksomhed braste mellem fingerne på ham.

Men efter nogle hårde måneder, valgte han at lytte efter hans mavefornemmelse som fortalte ham at han skulle stille op til tv-programmet “Gold Rush”

fotokilde:Youtube

Dog var hans kollegere ikke klar over hvilket talent han skjulte på, han havde nemlig en helt utrolige stemme som nu er elsket af millioner verden over.

9 millioner visninger på Youtube

Jeg forstår om nogen godt hvorfor så mange har lyttet til hans magiske fortolkning som nu deles som en steppebrand på internettet.

Jeg må derfor indrømme at jeg virkelig er imponeret af Todd og hans utrolige stemme som virkelig fik mig op af stolen i stor begejstring.

Læs også  Katten sov på hans Ipad hver nat - grunden til det har rørt flere tusinde mennesker.

I videoklippet nedenfor kan du høre den utrolige fortolkning:

Tøv nu ikke med at del denne helt utrolige sang videre med dine venner og familie på facebook, så endnu flere kan høre den smukke og rørende fortolkning.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame