Moderen haster til vuggestuen efter opkald fra personalet – så afslører skjult kamera det frygtelige

By 9. januar 2019Nyhedsartikler
Moderen haster

Moderen haster til vuggestuen efter opkald fra personalet – så afslører skjult kamera det frygtelige

Sidens logo

Del

Moderen haster til vuggestuen efter opkald fra personalet – så afslører skjult kamera det frygtelige


Når vi aflevere vores børn i vuggestuen, så gør vi det med stor tillid til personalet

Vores børn er trods alt det mest værdifulde vi har, og hvis nogen skulle behandle dem dårligt, ville en god forældre gøre alt for at gøre det godt igen.

Da en mor efterlod sin datter i vuggestuen, som normalt vidste hun ikke at dagen snart ville tage en frygtelig drejning.

Det er lidt over to år siden, Tracy Blinov efterlod sin dengang syv måneder gamle datter – Eliana – i vuggestuen Busy Hands, Montana i USA og tog på arbejde.

Der gik ikke længe, før moren fik et opkald fra en af vuggestuens medarbejdere, som hun sent vil glemme

Eliana var blevet bidt, så Tracy skyndte sig straks til vuggestuen for at se til sin datter. Da hun nåede frem til vuggestuen, var det et chokerende syn. Eliana var ikke blevet bidt bare én gang – hele ansigtet var fyldt med bidemærker, som et ældre barn havde forårsaget.

Det at børn kan finde på og bide, er måske ikke noget nyt og sker sommetider. Men det at hun var blevet bidt så mange gange, helt uden en medarbejder havde grebet ind reagere Tracy på.

Efter de har set overvågningsvideoen fra hændelsen, kunne man se at Eliana blev bidt i næsten et halvt minut, inden personalet kom og fjernede det andet barn.

Man så tydeligt over 10 bidemærker i ansigtet og på kroppen af babyen.

Efter hændelsen startede man en undersøgelse, for at finde ud af hvorfor der gik så længe inden personalet reagerede.

Læs også  Kat gik i aktion, da den uskyldige dreng blev overfaldet af mobbere..

Vuggestuen påstår, at de reagerede så snart de hørte Eliana’s skrig.

Suspenderet af samme grund en uge tidligere

Den 2-årige, som var skyldig i angrebet var lige startet i vuggestuen, og var bare en uge tidligere blevet suspenderet fra en anden vuggestue for at bide. Information den bidende barns mor ikke havde meddelt vuggestuen Busy Hands.

”Barnet var nyt, og hendes mor havde undladt at fortælle os, at hendes barn var en ‘bider’ og var blevet suspenderet fra vuggestuen Little Griz for at bide et andet barn”, sagde ejeren af Busy Hands til den lokale nyhedskanal ABC Fox Montana.

”Hvis hun havde fortalt det til os, kunne vi have sagt:(Nej, vi kan ikke tage imod hende)”.

Bidemærkerne var så alvorlige, at Eliana var nødt til at få antibiotika efter det forfærdelige tilfælde, for at undgå infektion. Men den lille pige skulle trods alt, have været god igen efter et par dage efter det var sket.

Dette skrev Tracy på sin Facebook-side bare to dage efter overgrebet

”Hun er i meget bedere humør idag. Jeg kan meddele at de blå mærker og hævelserne er på vej væk – det er dejligt at se hvor hurtigt babyer kan komme sig”.

I Montana findes en lov, som lyder på, at der max må være fire småbørn om en voksen i en vuggestue.

Så efter hændelsen meddelte Busy Hands, at deres mål var at have max 2 småbørn per ansat for at kunne sikre sig mod, at noge lignende skete igen, skriver ADC Fox Montana.

Hvis der gik et halvt minut, inden Eliana fik hjælp, skal man måske se hvordan rutinerne fungerer i vuggestuen – men det bidende barns forældre kunne også have sagt, at deres barn skal holdes under opsigt.

Læs også  Moren fik filmet det sødeste øjeblik imellem far og datter - Nu smelter alles hjerter!


Sikke en forfærdelig hændelse. Jeg håber ikke Eliana’s forældre er bange for at efterlade deres datter i vuggestuen mere. Del gerne artiklen med dine venner og familie på Facebook!

Kontakt os ved at klikke her

Fotokilde: Facebook

Morten Timm Reklame