Mor kaster sit barn ud af brændende højhus – heldigvis sker et mirakel.

By 15. juni 2017Nyhedsartikler Videoer
Mor kaster sit barn ud af brændende højhus - heldigvis sker et mirakel.

Mor kaster sit barn ud af brændende højhus – heldigvis sker et mirakel.

Sidens logo

Del

Mor kaster sit barn ud af brændende højhus – heldigvis sker et mirakel.


 

Igår Chokerede branden i London hele verden. Det var i løbet af igår nat, at der gik ild i højhuset Grenfell på hele 27 etager, og ikke længe gik der før hele højhuset stod i kæmpe flammer.

De høje flammer og den kraftige røgudvikling, gjorde at ingen havde mulighed for at slippe ud, og blev derfor fanget der inde.

‘Jeg så en person trille ud, jeg så en anden kvinde kaste sit barn ud igennem deres vindue. Jeg hørte skrig, og jeg råbte til alle at de skulle komme ned.”

De svarede tilbage: ”Vi har ikke mulighed for at forlade vores lejlighed, røgen er alt for tyk i korridorerne” siger et af vidnerne til BBC ved navn Jody Martin.

Daily Mail skriver nu om en episode, med en mor der kastede sin baby ud af vinduet på 10. sal. for at redde barnet fra den frygtelige brand.

Mirakuløst blev barnet reddet af et af de mennesker der stod nedenfor det brændende højhus.

”Mennesker begyndte at kunne ses i vinduerne, de bankede og skreg febrilsk.

Et vindue var åben og en kvinde signalerede at hun ville kaste sin baby ud, og ville have at nogen skulle gribe barnet.”

Mange af de mennesker der stod uden om højhuset prøvede at berolige dem der var spærret inde i branden, og sagde at hjælpen lige straks var på vej, men det hjalp tydeligvis ikke, for flere folk forsøgte at komme ud på forskellige måder.

Et vidne skulle så vidt have set en, som forsøgte at lave en faldskærm for at kunne komme ud.

Læs også  Det sker der når man kommer en 250 kubik motor i en elbil til børn - videoen har næsten 1,5 millioner visninger!

Samria som var et af vidnerne fortæller, at det var utroligt svært at se antallet af mennesker, som stod i vinduerne og skreg på hjælp. At hører børnenes stemmer var det allerværste. ”Jeg kunne hører dem råbe for deres liv”

74 personer er indlagt på sygehuset, heraf er der 20 af dem der er i meget kritisk tilstand. Og mindst 12 personer er afgået ved døden.

 

Se et klip fra CNN breaking news her:

 


Sikke en tragisk hændelse. Vi sender en masser tanker til dem som befandt sig i højhuset – tøv ikke med at dele dette med dine venner.

 
Kontakt os ved at klikke her

 

 

Morten Timm Reklame