Nettet jubler over den gigantiske “sko-seng” til ALLE tøffeltyggende hunde!

By 6. december 2018Nyhedsartikler
Nettet

Nettet jubler over den gigantiske “sko-seng” til ALLE tøffeltyggende hunde!

Sidens logo

Del

Nettet jubler over den gigantiske “sko-seng” til ALLE tøffeltyggende hunde!

Hunden er menneskets bedste ven, og som hundeejer vil man virkelig gå igennem ild og vand for ens bedste ven. Men de fleste hundeejer har også en tendens til at give deres hunde det bedste af det bedste. Når det omhandler mad, legetøj og hundesenge.

Jeg har selv været hundeejer igennem 7 år til en lille fræk Fransk Bulldog, den elskede om nogen at bide i familiens fodtøj. Og da vi regnede med at denne tendens til at elske vores fodtøj ville forsvinde med årene, så gjorde den det lige indtil den ikke kunne mere.

de fleste hundejer kan med sikkerhed skrive under på at ens undertøj også er en stor favorit, det skyldes muligvis at undertøjet har en masse dufte som hunden genkender fra dens ejer.

Den perfekte sko-seng til hunden

Hvis du nu ville forkæle din firbenede ven en ekstra god julegave i år, så kan du nemlig købe denne hundeseng som lige nu viser sig at være et kæmpe hit blandt de fleste hundeejer rundt omkring i verden, måske dette kan få din hund til at dæmpe dens appetit når det omhandler at fremvise familiens fodtøj mm.

Det er nemlig firmaet Sasquatch Pet Beds som har fundet på denne geniale ide til alle hundeejer og katteejer som ønsker at give deres kæledyr en special gave, bedst af alt så er “skoen” utrolig rengøringsvenlig

Foto: Amazon

køb “hundeseng” direkte i dag her:

Det er Amazon som står for salget af sengen, og sengen kan fåes i forskellige farver så i kan indrette sengen til jeres hjems indretning. Køb den HER

Læs også  Elefantunge reddet af indisk folk - og blev båret tilbage til sin moder

Prisen på den gigantiske seng er også fair, den kan købes for 400-460 kroner – Dyreelsker er vilde med sengen.

Foto: Amazon

KØBES DIRKETE HER

Tøv nu ikke med at del denne gigantiske sko-seng videre med dine dyrevenner på Facebook.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame