Ny livsfarlig tyveritrend spreder sig: Dette bør alle vide, når de stopper op ved en tankstation!

By 25. april 2018Nyhedsartikler
Ny

Ny livsfarlig tyveritrend spreder sig: Dette bør alle vide, når de stopper op ved en tankstation!

Sidens logo

Del

Ny livsfarlig tyveritrend spreder sig: Dette bør alle vide, når de stopper op ved en tankstation!

Der findes ikke noget mere træls end de personer som ikke har lært hvad der er “mit” og hvad der er “dit”.  I dag sker der daglige tyveri rundt omkring.

Flere og flere danskere har nemlig selv oplevet et tyveri helt tæt på, om der er tale om et indbrud, eller om der er tale om et butiksrøveri, så sker dette hverdag.

I dag har vi dog fået flere hjælpemidler til at stoppe disse mennesker, men som vi bliver dygtigere og dygtigere, bliver disse tyve også smartere. I dag har de fleste danske hjem et kamera opsat eller et lys som tændes når nogen nærmere sig huset.

I dette tilfælde er der tale om et usædvanligt tyveri, der er nemlig at tale om et tyveri på en benzintankstation, dette tyveri, sker når du er ved at fylde bilen op med benzin eller diesel.

De frække tyverier er dog sket i Los Angeles, USA, men spredes nu som en løbeild, da nettet er med til at sprede ideen til tyvene.

Politiet i USA kalder dette tyveri for “glidende”, da tyvene er hurtige og smarte.

Tyvene holder tæt på tankstationen for at finde deres næste bytte, og imens du er ved at fylde benzin på bilen, ser de deres snit til at begå deres ulovligheder.

Hele hændelsen sker så hurtigt, at man næsten ikke kan tro sine egne øjne. I videoen nedenfor kan du se den nyeste hændelse, hvor en kvinde bliver tyvenes næste bytte.

Læs også  Hold godt øje med barnet - hvad der sker få sekunder efter er forfærdeligt

Politiet håber at folket vil hjælpe med at dele videoen videre, for at advarer alle omkring denne nye “trend” som spredes lynhurtigt blandt kriminelle.

Tøv nu ikke med at del denne vigtige information videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan hjælpe til at stoppe disse mennesker som endnu ikke har lært hvad forskellen er på “dit” og “mit”

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame