Pentatonix skal synge “The Sound Of Silence” – deres bedårende optræden deles nu som en løbeild på nettet!

By 10. marts 2019Nyhedsartikler
Pentatonix

Pentatonix skal synge “The Sound Of Silence” – deres bedårende optræden deles nu som en løbeild på nettet!

Sidens logo

Del

Pentatonix skal synge “The Sound Of Silence” – deres bedårende optræden deles nu som en løbeild på nettet!

Jeg elsker at bruge min tid på Youtube, her finder jeg nye som gamle sange. Men jeg støder også ind i mange kunstnere som har forsøgt sig med at fortolke nogle store klassikere.

Et godt eksempel på det, var da Pentatonix valgte at fortolke en af de mest afspillede og elskede sang igennem tiden “The Sound Of Silende”, som er indspillet af Simon & Garfunkels som folks hjerter med sangen.

Og da jeg afspillede videoen nedenfor for første gang, kendte jeg ikke så meget til gruppen Pentatonix, som blev grundlagt i 2011 i Texas,USA. De vandt sammen den trejde sæson af det populære talentprogram ‘The Ting Off’ og ligesiden er det gået voldsomt stærkt for sanggruppen.

Og jeg forstod hurtigt hvorfor så mange millioner i skrivende stund allerede havde set deres fortolkning her, jeg blev nemlig opslugt af en energi som jeg ikke ret ofte mærker med disse “ukendte bands” som forsøger at fortolke sange som er utrolig svær at hamle op med.

Ingen instrumenter

Gruppen er kendt for ikke at bruge nogle instrumenter når de optræder, og det gør blot deres optræden endnu mere unikt og smukt. Jeg må være den første til at indrømme, at jeg sad med gåsehud hele vejen igennem.

13,3 millioner visninger på Youtube

De 5 sangere som danner gruppen, passer nemlig så fantastisks sammen. Deres utrolige sangstemmer skaber en magisk energi som man skal lede langt efter nu til dags.

Bedøm selv deres utrolige optræden nedenfor:

Kontakt os ved at klikke her

Læs også  Kvinde prikker hul på sær bule på sit håndled - hvad der sker efter er ikke for sarte sjæle!

Tøv nu ikke med at del denne magiske optræden videre med dine venner og familie på Facebook, så de også kan få glæden ved at høre denne smukke sang.

 

Morten Timm Reklame