Politiet advarer nu forældre og unge – ”En farlig trend er startet med stoffer”

By 5. oktober 2018Nyhedsartikler
Politiet advarer nu forældre og unge - ''En farlig trend er startet med stoffer''

Politiet advarer nu forældre og unge – ”En farlig trend er startet med stoffer”

Sidens logo

Del

Politiet advarer nu forældre og unge – ”En farlig trend er startet med stoffer”


Når man er forældre, og ens børn er begyndt at blive så store, at de finder det interessant at gå til fester, og drikke alkohol. Her vil bekymringen altid ligge ved forældrene om ens børn nu kunne finde på at falde i fælden med de farlige stoffer, som desværre kan blive vanedannende og ødelægge ens liv.

Dette er hvad ens forældre ønsker mindst skal komme til at ske, de ser jo at deres børn skal have et sundt, godt og langt liv foran sig med en fremtid der er værd at kæmpe for. Men hvis først stofferne får lov til at træde et skridt indenfor, kan det være svært for mange at vænne sig af med afhængigheden af de euforiserende stoffer.

Politiet i USA kommer netop med en meget vigtig udmeldning omkring tendensen med stofferne lige nu, da stofferne begynder at få et mere attraktivt udseende, som i at det blandt andet kan ligne slik, og derved få flere unge til at indtage de farlige stoffer, som florerer meget i nattelivet og andre steder.

Se billedet her nedenfor, der viser hvordan stofferne blandt andet ligner slik:

Foto: Hapeville Police Department

Politiet skriver blandt andet på Facebook: ”Pillerne er designet til at ligne slik. Forældre lærere og undervisere skal gøre deres, så vores ungdom er opmærksom på denne fare.”

Selvom dette opslag stammer fra USA, er tendenserne hurtige til at sprede sig til resten af verden – måske er denne ”trend” allerede nået til Danmark.. Hvem ved?

Læs også  55-årige mor er træt af sit slidte hår – se nu frisørens forvandling som gør hende 15 år yngre!

Derfor opfordrer vi sammen med politiet, om at vi alle gør vores for at advarer alle forældre og deres børn mod denne ‘farlige’ nye trend!


Kilde: Hapeville Police Department

Fotokilde: Pixabay

Morten Timm Reklame