Politimandens gerning overfor den hjemløse mand er dybt rørende!

Politimandens

Politimandens gerning overfor den hjemløse mand er dybt rørende!

Sidens logo

Del

Politimandens gerning overfor den hjemløse mand er dybt rørende!

Det er sådan noget man aldrig drømmer om, nemlig at blive hjemløs – Ikke have nogle familie eller venner.

Der kommer flere og flere hjemløse verden over og det er utrolig tankevækkende, et problem som man burde sætte ind for, Nogle hjemløse vælger selv, men mange har intet valg.

Denne vidunderlige politimand blev kaldt ud til en opgave i en butik, Fordi en hjemløs mand ikke ville forlade stedet igen inden lukketid.

Men da han med det samme så den hjemløse mand, slog det ham hvorfor han ikke ville forlade butikken., Det gav politimanden et sug i maven og en kæmpe klump i halsen – Og han gik med det samme til handling.

Mange “alm” borger brokker sig over der er for meget trafik på vej eller hjem fra arbejde, nogle bliver uvenner med naboen over snerydning osv. Men hvis vi sætter os ind i de hjemløse hverdag, er vores egne problemer faktisk til at grine over!

En sen aften i El Paso, Texas, fik denne dejlige politimand – Jose Flores et vigtig opkald der kom fra en særlig butik, hvor en særlig kendt hjemløs befandt sig.

Personalet i butikken snakkede i telfonen med bentjenten imens den hjemløse mand var tilstede, Den hjemløse mand ville finde en dejlig varm og tør plads, Men da butikken som altid skulle til at lukke nægtede manden at forlade stedet igen.

Jose satte sig i sin politibil og skyndte sig ned til butikken, Og ja ganske rigtig: Der sad den hjemløse mand.

Politimanden lagde hurtig mærke ti at noget helt var galt. Manden havde ingen sko. Jose kunne mærke en KÆMPE klump i halsen, Og han blev utrolig påvirket af det, han så.

Læs også  Landmand søger kærlighed - nu med hysterisk sjove undertekster!

SÅ gjorte Jose noget, som ingen havde forventet! og ville forandrer ALT!

Uden at tøve eller lign gik Jose ind i butikken igen og begyndte at tage ting ned fra hylderne. Da han kom tilbage til den hjemløse mand, Havde Jose købt nye sokker, nye sko og nye handsker til ham.

En person tæt på nåede at fange hele denne episode med hans telefon, Nu går disse billeder verden rundt for at hylde Jose som gjorte en gerning som mange kunne lære af sig og glæde sine medmennesker selvom man ikke altid kender til deres historie

Spred kærlighed på din vej, og du vil få endnu mere kærlighed tilbage!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame