Prinsesse Dianas død, er i år 20 år siden – se sønnernes rørende hyldest til deres savnede mor.

Diana and children123

Prinsesse Dianas død, er i år 20 år siden – se sønnernes rørende hyldest til deres savnede mor.

Sidens logo

Del

Prinsesse Dianas død, er i år 20 år siden – se sønnernes rørende hyldest til deres savnede mor.

Ganske få kongelige har berørt folkets hjerter, som prinsesse Diana har opnået.Selv for folk, der ikke havde den dybeste relation til kongehuset, var prinsesse Diana, virkelig ”folkets prinsesse”.
Utroligt mange mennesker elskede Diana fordi hun var så nede på jorden, og viste at man sagtens kunne være som os andre ”almindelige” mennesker nemlig af kød og blod, i det ellers meget stive og konservative britiske kongehus.
Det er i år, 20 år siden at prinsesse Diana mistede sit liv i en tragisk bilulykke i Paris, derfor har de to prinser William og Harry nu besluttet sig for at skabe et utroligt smukt minde om deres højt elskede mor.

diana and children

Den relation Diana havde til sine børn (William og Harry), var en af de meget store grunde til, at der var så mange der beundrede hende som den person hun var.
Diana var hverken tilknappet eller reserveret, hvilke fik hende til at virke meget bekvem og kærlig i sin rolle som den mor hun var.
Når det gjaldt Dianas to drenge, tillod hun ikke den helt store indblanding fra resten af kongefamilien. Det var Diana selv der valgte drengenes navne,  afviste deres familietradition om at omskære drenge, og fyrede endda en barnepige, som dronningen havde udvalgt.

Men hun var trods alt også efterkommer til et par regenter og en prinsesse, hvilket hendes sans for stil også kunne fortælle noget om.
Diana blev med tiden et af de helt store modeikoner – hun påvirkede uden tvivl den britiske mode, og satte et stort præg på en generation af kvinder.

 

Læs også  Deres lille baby har fået et nyt legetøj: Næste øjeblik sker der noget der får moren til at skrige af grin

diana black and white

Prinsesse Diana var en utroligt modig kvinde, der stod ved sig selv, og den hun var, hvilket uden tvivl kunne mærkes i hendes store rolle som trendsætter.
Hun var ikke bleg for at bryde traditioner og endda provokere – hun var f.eks. en af de første kongelige der bar en kjole, der sluttede over knæet.

dress over knee

Set i det britiske kongehus’ øjne, var Diana dog en værre rebel.
Prinsessen tog en masse stilling i spørgsmål, som traditionelt vis ikke ikke var passende i det kongelige at bruge sin tid på. F.eks. som at sprede en masse information om de mest alvorlige sygdomme som spedalskhed og HIV.

diana red cross2

Der er nu helt præcist gået 20 år, siden at Diana blev dræbt i den tragiske bilulykke i Paris i august 1997.
At en så inspirerende kvinde som Diana skulle forlade os i en alder af 36 år, er slet ikke til at forstå. Det føles så urimeligt at en som hende skulle forlade os allesammen så tidligt.
Men alt det hun har stået for og sat igang, lever videre i hendes sønner William og Harry, som gør alt for at hylde og minde, deres savnede mor.

diana black and white1

Prinserne William og Harry meddelte i slutningen af januar 2017, at de vil rejse en statue af deres højtelskede afdøde mor. Statuen kommer til at stå rejst ved Dianas gamle hjem. Kensington Palace i London, skriver people.
”Der er gået 20 år siden vores mor døde,og det er tid til at gøre opmærksom på hendes positive indflydelse på storbritanien  og verden med en permanent statue” skriver prinserne i en fælles udtalelse.

kensington palace

Det siges at dette projekt vil blive finanseret privat, men at det endnu er uklart hvem der skal skabe denne statue, det siges dog at den forventes at skulle stå klar i slutnigen af 2017.
”Vores mor berørte mange. Vi håber at en statue kan hjælpe alle der besøger Kensington Palace vil standse og reflektere over hendes liv og eftermæle” skriver prinserne.

diana with crown

At der allerede er gået to årtier siden at vor kære prinsesse Diana er død, er svært at forstå på alle måder.
Hendes liv bliver nu fortalt på alle måder, lige fra billeder, til bøger og dokumentarer. – Men alligevel kan man ikke lade være med at reflektere over, at verden nok ville have set lidt anderledes ud hvis hun stadig havde været her hos os.

 

Læs også  Vittighed: 83-årige Karl beder om sædprøve hos sin læge - 4 dage efter, får lægen en chokerende meddelelse

 

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame