Rebecca havde ingen veninder, så en polterabend så sort ud – men så kom disse 5 gutter!

Rebecca havde ingen veninder, så en polterabend så sort ud - men så kom disse 5 gutter!

Rebecca havde ingen veninder, så en polterabend så sort ud – men så kom disse 5 gutter!

Sidens logo

Del

Rebecca havde ingen veninder, så en polterabend så sort ud – men så kom disse 5 gutter!

Rebeccas polterabend så sort ud, for hun havde nemlig ingen veninder, men så kom disse 5 gutter hende til undsætning, og gjorde hendes polterabend uforglemmelig!


 

Vi alle ved når man hører sine venner eller familie skal giftes, så hører der en polterabend med, hvor venner og veninder arrangerer en polterabend for dig.

 

En polterabend kan bestå af forkælelse med champagne og spa, måske vil de drikke dig i hegnet, i nogle tilfælde er der også lidt strip inde over. Og i nogen tilfælde vil de klæde dig forfærdeligt grimt på, og tvinge dig ud på gaden og sælge en masse kys.

 

Og noget af alt dette var noget Rebecca inderligt drømte om at opleve. Men det så desværre ikke særlig lovende ud, da hun ikke rigtig havde nogle kvindelige venner.

 

Rebecca er igang med at læse til it-ingeniør og kun fire af hendes medstuderende er kvindelige, eller er alle de andre mænd.

 

Men det viste sig pludseligt at 5 af hendes tætteste venner, inderligt gerne ville holde en polterabend for hende.

 

Rebecca fortæller at hun kom på denne skøre ide, en uge før hendes bryllup.

”Jeg kiggede på nogle billeder af brude med deres hold af veninder, der sad i badekåber og grinede og drak champagne, og jeg blev lidt ked af det, fordi jeg ikke kunne gøre noget af det”, skriver Bored Panda.

 

Derfor besluttede hun sig for at booke en fotograf der der kunne forevige hendes polterabend med hende bedste fem venner, hvor de var iført lyserøde silkebadekåber, drak champagne og fik ansigtsbehandlinger.

Læs også  Fader skal skifte lille datters ble - det han ser havde han nok ikke regnet med!

 

Foto: Privat

 

Rebecca fortæller til Bored Panda: ” Photoshootet var super sjovt, vi sad bare og drak noget billigt sprut, og nogle gange grinede vi så meget, at vi var nødt til at tage os lidt sammen, og lige sidde og få vejret igen”

 

Foto: Privat

Foto: Privat

 

Se flere af de skønne billeder fra Rebeccas polterabend her nedenfor:

 

 


Detter er virkelig nogle sande venner for livet. Hvor er det skønt for Rebecca hun fik sig en polterabend som hun drømte om – Del gerne med dine venner.

 
Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame