Roser er røde..

By 9. december 2016Humor
Roser er røde, violer er blå, du er en pige, så pas nu på! Drenge er stygge, drenge er rå og du ved jo godt, hvad de tænker på! æbler har kerner, piger har hjerner, guitar har strenge, men hva faen har drenge?

Roser er røde..

Sidens logo

Del

Roser er røde, violer er blå,

du er en pige, så pas nu på! Drenge er stygge, drenge er rå og du ved jo godt, hvad de tænker på! æbler har kerner, piger har hjerner, guitar har strenge, men hva faen har drenge?

Visdom.dk er Danmarks største energikilde til citater & digte.
Har du et digt eller Citat lignende som du godt kunne tænke dig at se her på vores side? Så syntes vi helt klart du skal tage og indsende det til os. Vi er en virksomhed med citater og livet i fokus, vi er altid klar på at hjælpe andre og på at få flest mulige glade ansigter i dagens Danmark.
Siden blev stiftet i efteråret 2016 af Morten Timm samt flere iværksættere, målet var at skabe så mange gode citater & Digte mm som muligt. Med visdom.dk i hovedrollen. Det var en plan at lave en side hvor folk ville kunne komme ind og finde inspiration til deres hverdag.
Siden bliver brugt af mange forskellige befolkningsgrupper og vi har en utrolig stor fanskare på de sociale medier.
Så er du blevet klogere på citater og digte så har vi gjort vores job. Du er velkommen til at kontakte os ved at bruge linket herunder.
www.Visdom.dk
Kontakt os ved at klikke her
Læs også  Øv endnu en morgen..

Morten Timm Reklame