Sådan ser Dallas-stjernen ud i dag – Nu er han fyldt 69 år

By 2. april 2018Nyhedsartikler
Sådan ser Dallas-stjernen ud i dag - Nu er han fyldt 69 år

Sådan ser Dallas-stjernen ud i dag – Nu er han fyldt 69 år

Sidens logo

Del

Sådan ser Dallas-stjernen ud i dag – Nu er han fyldt 69 år


I starten af 1980’erne var Dallas et utroligt populært tv-program. Og i Danmark var det også et stort samtaleemne, hvilket selvfølgelig betyder at Dallas har en unik plads i manges hjerter.

Og på grund af dette, har man hvis man har fulgt med i dette program, også dannet sig nogle helt specielle bånd, til de skuespillere der er involveret i Dallas. – I husker måske Larry Hagman, Jim Davis, Barbara Bel Geddes, og Patrick Duffy?

Og når man tænker på dem på den måde de så ud dengang, er der nok mange der vil blive overrasket over den måde Patrick Duffy, ser ud den dag i dag. For dengang huskede man ham for hans kulsorte hår, og i dag er man nødt til at lægge dette bag sig, for hans udseende har selvfølgelig ændret sig en del siden dengang i 80’erne.

Duffy spillede dengang JR Ewings bror i Dallas, og blev hurtigt kendt for hans karakteristiske mørke hår.

Patrick Duffy, har efterfølgende været nogle år væk fra rampelyset, men fik stor opmærksomhed da han valgte at deltage i et tysk tv-show, ”Welcome To Carmen Nebel”, hvor David Hasselhoff også medvirkede som gæst i showet.

Faktisk siden Patrick Duffy var helt lille, har han drømt om at blive en stor skuespiller.

Til The Sun fortæller Patrick Duffy: ”Faktisk lige siden dengang jeg gik i gymnasiet, har jeg haft en drøm om at blive skuespiller. Dog har jeg ikke altid haft nogle jobs, men samtidigt med det har jeg alligevel været meget heldig, og blevet succesfuld.”

Læs også  ADVARSEL: Disse energidrikke er livsfarlige - se hvad der sker med kroppen.

Da Patrick under sit besøg i tv-showet skulle fremfører nummeret ”Together We’re Strong” med Mireille Mathieu, som han udgav dette store hit med i 1983, var der ikke et øje tørt.

Se klippet her nedenfor: 


Kontakt os ved at klikke her

Kilde: The Sun

Morten Timm Reklame