Sådan forvandles din krop når du begynder at spise dadler hver dag – resultatet kommer til at overraske dig

By 16. oktober 2017Nyhedsartikler
Sådan

Sådan forvandles din krop når du begynder at spise dadler hver dag – resultatet kommer til at overraske dig

Sidens logo

Del

Sådan forvandles din krop når du begynder at spise dadler hver dag – resultatet kommer til at overraske dig.

Hvis du er typen der endnu ikke har prøvet at spise dadler, så burde du gøre det nu! I tusindvis af år har den tørrede frugt været ekstrem populær i Mellemøsten og Afrika, da frugten giver væske, men det er faktisk først inden for de senere år vi i Skandinavien har slået øjenene op for den sunde og lækre frugt, vi har nemlig samlet seks gode grunde til, at du behøver at spise denne lækre frugt hver dag.

1: Forbedrer dit syn.

Mange ved også at gulerødder er godt for vore syn, faktisk fordi de er rige på Vitamin A, sådan forholder det sig også med dadler, De har nemlig et ekstremt højt indhold af vitamin A som ifølge Livsmedelsverket har en kæmpe effekt på vores syn, Sammen med dadlers indhold af zeaxanthin som går ind og beskytter A-vitaminet øjnene mod disse “farlige” UV-stråler.

Fotokilde: Shutterstock

2: Du får meget mere energi i hverdagen.

Derfor er dadler blevet så populært som mellemmåltid i den store fitness- og idrætsverdenen, lige siden det blev opdaget, at de giver en mere energi, og ikke nok med det ligger utroligt let i vores maver Ifølge Dietguiden er disse dadler en hurtig og nem energikilde, da det også indholder meget frugtsukker og en masse sunde vitaminer.

3: De kan hjælpe gang i ens mave.

Hvis du ikke vidste det, så er dadler også utrolig rige på fibre, og det ved mange mennesker er sundt hvis man skal have en ultimative hjælpemiddel mod hård mave, Faktisk viser det sig, at fibre uden væske kan dog give ens mave endnu mere at arbejde med, og dette vil sige at det kan medføre til voldsomme mavesmerter. ifølge  Matkalkyl.se så består næsten en fjerdedel af en dadel af vand, derfor er det virkelig et godt alternativ hvis du vil have gang i maven.

Læs også  Tager du dette med hjem fra arbejdet? - så er det faktisk ulovligt

4: Hjælper og forstærker ens hjerte.

Mange ved at Kalium er et stort emne, som virkelig spiller en stor rolle for vores hjerte, specielt hvis du har et særligt svagt hjerte eller ligger i risikozonen for sygdomme. Ifølge Kolla Hjärtat så er disse dadler en af de få fødevarer som faktisk hører til de bedste kaliumkilder som vi har.

Fotokilde: Shutterstock

5: Dadler kan være smertestillende.

Der findes så mange mennesker, der ikke bryder sig om at tage diverse piller eller medicin på trods du faktisk har ondt – Prøv dadler! Dadler kan se harmløse ud! men er faktisk en fjende mod mange smerter, dette er fordi de er så rige på magnesium. Og udover dette har de en form for antibakteriel virke. Ifølge Ask Women Online så går de faktisk ind og anbefaler gravide kvinder, til at spise dadler, efter de hjælper mod en masse muskelsammentrækninger og også mindsker smerten inden og ved fødsle, blandt andet på grund af deres høje indhold af magnesium.

Fotokilde: Shutterstock

6: De er et godt substitut til sukker.

De fleste danskere elsker at bage, og de fleste danskere ved også godt at det ikke er godt for hverken indersiden eller taljen, selvom vi også er blevet meget mere åbne for det sunde køkken, Dadlerne har nemlig en sød smag som de fleste ved, og dermed er et super substitut for sukke, da dadler ikke er kunstige. Pluk gerne kernerne ud og rør en god mos af dadlerne sammen, anvend i stedet for sukker og smør, når du får en chokoladebolle eller lignende eller andet bageværk.

Fotokilde: Shutterstock

Vi elsker virkelig dadler og vi hakker for eksempel også et par stykker over ens morgenmad det kan være ens yoghurt, at de så har så mange sundhedsmæssige fordele giver da blot bare endnu mere grund til at spise dem

Tøv ikke med at del denne lækre nyhed med dine venner og familie, så kan de måske også slå øjenene op op for de sunde dadler.


Kontakt os ved at klikke her

Læs også  Buschaufføren: Thomas får hele verden til at bryde ud i tårer,da han overrasker familien med en ubeskrivelig gave.

Morten Timm Reklame