Sig farvel til rygsmerter: Denne simple øvelse lindrer smerten på et øjeblik!

By 24. august 2018Nyhedsartikler
Sig

Sig farvel til rygsmerter: Denne simple øvelse lindrer smerten på et øjeblik!

Sidens logo

Del

Sig farvel til rygsmerter: Denne simple øvelse lindrer smerten på et øjeblik!

Vi alle sammen kender til følelsen, at have ondt i ryggen, og selvom det muligvis er kommet af en bevægelse eller træk i løbet af dagen, så kan følelsen og smerterne om nogen ødelægge alt.

Der findes virkelig ikke noget værre end at have ondt i ryggen, mange har prøvet at vågne fra en skønhedssøvn og så kan man næsten ikke rejse sig på grund af ens ryg gør så ondt. Det skyldes med sikkerhed mange ting i kroppen. Ondt i ryggen er noget vi danskere døjer utrolig meget med, det kan komme på ens arbejdsplads eller i træningslokalet hvor man løfter for tunge vægte. Men det kan altså komme ud af det blå.

Og som mange også ved kan man gå til en massør som muligvis kan hjælpe en, men det koster virkelig også bare mange penge, og det er her mange danskere prøver at bide smerten i sig, end at tage fat i smerten med det samme, så den ikke spreder sig til nakken og andre kropsdele.

En russisk kirurg hitter lige nu på nettet med nogle simple øvelser som vi alle sammen kan lave derhjemme, som kan gå ind og lindre og derved fjerne smerten hvis du følger hans råd.

Det handler nemlig om at styrke ens muskler omkring rygraden, det er en forbyggende og kan holde mange skader og smerter på afstand, men med den russiske metode og øvelser som du måske kender til i forvejen, kan disse smerter undgåes.

Hvis du ikke var klar over det, så er disse rygradsskader alvorlige og kan i værste tilfælde føre til en operation, som ingen håber eller ønsker sig, derfor er det vigtigt at styrke ens rygrad, især hvis du har et arbejde hvor du er meget stillesiddende og ikke dyrker motion i hverdagen. Men med disse øvelser kan du selv forebygge dit helbred på bedste vis, og din krop vil elske dig for det

Læs også  Efterlysning: Politiet beder danskerne om hjælp: Har du set dem?

Han viser nogle øvelser til dem som ingen skader har endnu, men han fremviser også gode øvelser til dem som uheldet er sket for, og ønsker at tage imod alle øvelser som kan gå ind og lindre og muligvis fjerne ens smerter.

Det er dog vigtigt at fortælle, at man altid skal opsøge ens læge hvis man overhovede ikke kan gå eller føler sig virkelig utilpas.

5 millioner visninger på youtube

Vi har selv prøvet nogle af øvelserne på kontoret, og man kan virkelig mærke at de ind og hjælper især hvis du har gjort det nogle gange, Husk på at Rom ikke blev byggede på en dag.

I videoen nedenfor kan du se alle de smarte øvelser som går ind og lindre og hjælper dig omgående.

Tøv nu ikke med at del disse smarte og gode øvelser videre med dine venner og familie på Facebook.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame