Skolebus chauffør samler børnene tidligt op hver morgen – så opdager forældrene at børnene ikke er i skole

By 27. december 2018Nyhedsartikler
Skolebus chauffør

Skolebus chauffør samler børnene tidligt op hver morgen – så opdager forældrene at børnene ikke er i skole

Sidens logo

Del

Skolebus chauffør samler børnene tidligt op hver morgen – så opdager forældrene at børnene ikke er i skole


Glat vej er livsfarligt, det ved alle der har et kørekort

I Shelby County, USA opdagede forældrene til skolebørnene forleden, at skolen ikke kunne åbne før isen på vejene er smeltet.

Desværre fik skolebus chaufføren Wayne Price ikke beskeden i tide. Han havde allerede hentet alle eleverne og vidste, at chancen for en ulykke var forhøjet hvis han skulle til at køre børnene hjem igen – så han gjorde det modsatte.

Det chauffør Wayne gjorde var nok ikke helt efter reglerne, men en overraskelse blev det for kollegaerne på skolen i Montevallo, Alabama

Fotokilde: Flickr/ cappi Thompson

De kendte Wayne, og ved præcis hvor fræk han kan være

Børnene havde ingen anelse om hvad der skulle ske, da Wayne pludselig svinger bussen ind mod McDonald’s begyndte børnene sikkert at undre sig over, hvad han havde gang i.

Det viste sig, at han havde tænkt sig at invitere eleverne på morgenmad hos McDonald’s. Hvor han betalte maden for alle børnene, fordi de gik glip af morgenmaden på skolen.

Fotokilde: Facebook

De var omkring 40 til 50 børn ombord på Wayne’s bus, så man kan nemt komme til at tænke over hvor meget sådan en omgang har kostet manden

Wayne’s kollegaer på skolen, reagerede på hans gode tjeneste med et indlæg på Facebook, hvori de skrev: ” Mr. Price, en af vores buschauffører spreder ægte juleglæde. I tirsdags da skolen var lukket på grund af isglatte veje, kunne vi ikke servere morgenmad for børnene som sædvanligt, så han købte mad fra McDonald’s til alle børnene på bussen. Det her kommer eleverne til at mindes forevigt!”

Efter den meget opløftende hændelse blev gjordt til kende, har mange mennesker fra hele kloden henvendt sig til Wayne of rost hans gode gerning.

Læs også  Manden gravede tunnel fra soveværelset til den lokale pub!

Hvilken fantastisk gerning at gøre for børnene, som sikkert bekymre sig meget for! Tøv nu ikke med at dele denne artikel hvis du også synes Wayne gjorde en god gerning.

Kontakt os ved at klikke her

Fotokilde: Facebook/Pixabay/Flickr

Morten Timm Reklame