Sønderknust mor leder efter nyt hjerte til sit døende barn – hjælp med at sprede budskabet

By 15. december 2018Nyhedsartikler
Sønderknust mor

Sønderknust mor leder efter nyt hjerte til sit døende barn – hjælp med at sprede budskabet

Sidens logo

Del

Sønderknust mor leder efter nyt hjerte til sit døende barn – hjælp med at sprede budskabet


Julen er nok den tid på året, hvor man spreder mest kærlighed og taler mest om mirakler

Denne mor har en desperat bøn, som hun har delt på sine sociale medier, i håb om der sker et mirakel for sin lille datter Aurora ‘Rori’ Shane.

Hendes datter er 1 år, og siden hun blev født har hun brugt stort set alt hendes tid på sygehuset. Datteren blev født med en hjertesygdom som gør, at hendes fremtid ikke ser lys ud.

Datterens eneste chance for at overleve er en hjertetransplantation, men at finde et hjerte der passer til sådan en lille krop, er et ekstremt sjælendt tilfælde.

Jagten på det nye hjerte

På Facebook-siden Hope for Rori forklarer moren hendes situation ” På grund af hendes størrelse har hun ikke fået mange tilbud. Hendes blodtype og hendes vægt er nøglefaktorer, de mangler en doner som vejer mellem 9 – 20 kilo med Blodtype A+”.

Jennifer Shane, Aurora’s mor, ved at det er rent held hvis man får hjælp på internettet. Men nu har hun hørt så mange historier, hvor de sociale medier har været til hjælp på de mest fantastiske måder.

Jennifer’s håb er, at hendes opslag skal gå viralt og siden skal nå den rigtige person

I skrivende stund befinder familien sig i byen Louisvile, USA, hvor Aurora er indlagt på et børnehospital i Norton. Det positive ved de sociale medier er, at der ingen grænser er. Man kan aldrig gætte hvor hurtigt noget kan sprede sig, og hvilken person det når ud til.

Læs også  Denne hjerteskærende video har rystet alle i hele verden - derfor skal man ALDRIG kigge på sin mobil imens man kører bil!

Desværre løber tiden fra babyen og hendes forældre. De startede en GoFund-Me Kampagne her d.1 december for at samle penge ind til at betale for alle barnets sygehusomkostninger, men det familien mest håber på, er et mirakel – i form af et hjerte der passer.

Vi sender alle de positive tanker og kærlighed til Rori og hendes familie.

Nu hjælper vi familien, ved at dele denne her artikel på Facebook for at sprede budskabet og sende støtte og styrke til den her stakkels familie i december!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame