Soldat kom hjem og forventede søn i kørestol – Denne rørende overraskelse ventede ham da han kom hjem

soldat

Soldat kom hjem og forventede søn i kørestol – Denne rørende overraskelse ventede ham da han kom hjem

Sidens logo

Del

Soldat kom hjem og forventede søn i kørestol – Denne rørende overraskelse ventede ham da han kom hjem.

Vi har før set videoer, når de amerikanske soldater kommer hjem lidt før end forventet, og overrasker deres familie. Hvilket ofte er et rørende øjeblik der bliver fanget på kamera.
Klippet her viser da Michaels far kommer hjem tidligere for at overraske sin søn. Men hvad faderen ikke vidste var at hans kære søn også havde planlagt en lille overraskelse til sin far!
Sønnen Michael  har cerebral parese, og har derved siddet i kørestol siden fødslen. Lægerne kom med en besked om at han aldrig ville have muligheden for at komme til at gå.
Hans far blev udstationeret på den anden side af jorden, da Michael var 6 år gammel. og på grund af dette, lavede moren og Michael en plan, ”Michael skulle gøre det umulige!”
Efter måneder med massere af genoptræning, modtog familien endelig et brev om at faderen ville komme tidligere hjem end forventet. Faderen vidste ingenting om hans søns genoptræning , så da han skulle gå ind på sin søns skole for at hente ham, får han en rørende overraskelse!
Sådan et specielt øjeblik som dette, er guld værd at have fået foreviget på film. Hvor er det dejligt at se en dreng med så meget viljestyrke, at han kunne gøre det umulige- nemlig at kunne gå! Man kan se hvordan begge to er stolte over situationen, og man kan mærke tårerne komme, da det er et meget rørende øjeblik i mellem far og søn.
Se klippet nedenfor og du vil forstå hvad det er vi mener!   (Kontakt os ved at klikke her)

Morten Timm Reklame