Teenager klagede over ondt i maven i skolen – to timer senere er han fundet død

By 25. marts 2019Nyhedsartikler
Teenager klagede over

Teenager klagede over ondt i maven i skolen – to timer senere er han fundet død

Sidens logo

Del

Teenager klagede over ondt i maven i skolen – to timer senere er han fundet død


Det er alle forældres værste mareridt, at sende deres børn i skole og de så kommer ud for noget katastrofalt.

Nu sender vi en tanke til 17-årige Josh Grays forældre. Josh opsøgte skolesundhedsplejersken, efter han fik ondt i maven. Bare to timer senere var teenageren, som eller var en aktiv og sund herre, fundet død.

Da 17-årige Josh Gray begyndte at få ondt i maven, gjorde han det ansvarsfulde og gik straks op til skolesundhedsplejersken.

Fotokilde: GoFundMe/Josh Gray

Derfor døde Josh Gray

Men tragisk nok var han død bare to timer senere. Ifølge lægerne var et blodkar, som gik til Josh’s bugspytkirtel være bristet. Blødningen var ikke til at stoppe og Josh døde.

”Han gik fra at gå glad i skole en morgen, til at få ondt i maven og to timer senere gået borte,” siger Josh’s mor Laurie Gray til KHOU.

Fotokilde: Laurie Anderson Gray

Inden hans pludselige bortgang havde Josh planlagt, at tage på en missionsrejse. For at hædre hans minde valgte hans venner i stedet at deltage i rejsen.

”Josh elskede alle for den de var,” siger vennen Austin Hurst.

”Jeg er højlydt og arrogant, men han elskede det hos mig Jeg mener, han elskede os alle for præcis de personer vi var. Og det bedste med Josh var, at du kunne være præcis dig selv når man var sammen med ham.”

Josh’s nærmeste startede en GoFundMe-indsamling for at klare udgifterne efter hans pludselige død. Dele af de penge de får ind, kommer til at gå til forskning for at kunne opdage og kurere, usædvanlige og skjulte sygdomme. I dag er det lykkedes at samle 35.000 dollars ind, hvilket svarer til lidt over 230.000 kroner.

Fotokilde: Laurie Anderson Gray

Startede indsamlingen til Josh

På siden for indsamlingen kan man læse: ”Det er med tungt hjerte og chok, at venner og familie til Josh forsøger at håndtere hans bortgang. Familien Gray er altid de første til at vise støtte så snart nogen de elsker behøver det. Nu er det vores tur.

Læs også  Tyren er blevet mishandlet i årevis: Men se nu dens reaktion da dyreheltene kommer den til undsætning!

Selvom der ikke findes noget vi kan sige eller gøre for a lindre smerten, vil vi starte den her konto, så mennesker kan bidrage med det de kan for at familien skal få en ting mindre at tænke på i den hårde tid.”

Josh’s pludselige bortgang har berørt både hans familie om venner. Det vi kan gøre er at sende vores tanker til dem. Hvis ikke andet, lad hans alt for tidlige død blive en påmindelse på, hvor kort og fremfor alt uforudsigeligt livet er. Lev hver dag som den skulle være din sidste, og husk altid at behandle andre som du selv vil behandles.


Del gerne denne artikel for at gøre andre opmærksomme på Josh’s historie

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame