Test dig selv: Din fingerlængde afslører din personlighed – hvad siger dine?

By 1. februar 2018Nyhedsartikler
Test

Test dig selv: Din fingerlængde afslører din personlighed – hvad siger dine?

Sidens logo

Del

Test dig selv: Din fingerlængde afslører din personlighed – hvad siger dine?

Kan det virkelig passe at vores hænder kan fortælle os sandheden bag ens personlighed? Udover at hænder er utrolige praktiske i hverdagen, så har forskere nu slået fast at vores hænder faktisk fortæller os langt mere end du selv gik rundt og troede på..

Forskerne slår nu punktum og fortæller at ens fingre nemlig kan fortælle os utrolige spændende ting om ens egen personlighed.

Herunder kan du læse hvad forskerne kom frem til:

På billedet herunder kan du muligvis genkende dine egne hænders udseende, og nedeunder har vi samlet en vigtig viden som forskerne nu afsløre for første gang.

Test

Hånd A:

Faktum er at din ringfinger faktisk er længere end din pegefinger, så fortæller den nye forskning at du er utrolig god til at flirte med dine medmennesker, du er modig og elsker at udforske din omverden med et nyt og frisk smil. Du har selvtilliden i orden.

Hånd B:

Hvis du har lignende hånd som billede B – fortæller forskerne dette om dig: Først skal din pegefinger være længere end din ringfinger – Du elsker at gå forrest, du er klog og utrolig hurtigt opfattende omkring dine omgivelser, du nyder opmærksomheden fra din omverden.

Hånd C:

Sidst billede fortæller dette om dig – Din pegefinger og ringfinger har samme længde: Du er et menneske med et stort og blødt hjerte! Du sætter pris på folk og deres troværdighed, du er til at stole på. Du er utrolig omsorgsfuld og elsker nye tiltag.

Læs også  Katten hader ejerens skønsang i badekarret - se så kattens reaktion, da den får nok!

Lad os gerne høre om dette passede på din profil og personlighed? Faktisk sendte vi denne artikel videre til vores familie som også tog testen og det passede virkelig også på dem. Passer det så på dig?

Tøv nu ikke med at del artikel så andre også kan tage testen:

Kontakt os ved at klikke her

 

 

 

Morten Timm Reklame