Tusindvis af danskere kan blive ramt af ny lov: Koster dig 250 kroner om dagen

By 5. december 2018Nyhedsartikler
Tusindvis af

Tusindvis af danskere kan blive ramt af ny lov: Koster dig 250 kroner om dagen

Sidens logo

Del

Tusindvis af danskere kan blive ramt af ny lov: Koster dig 250 kroner om dagen


En ny lov som træder i kraft d.1 januar kan gå hen og blive en meget dyr fornøjelse på 250 kroner om dagen, hvis du ikke overholder den.

Som de fleste bilejere nok ved, så er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, hvis man ejer et motordrevent køretøj som en bil, knallert eller motorcykel. Men selvom forsikringen er lovpligtig og alle dem som ejer et motordrevent køretøj skal have det, så er det stadigvæk ikke alle som husker det.

Så nu fra d.1 januar 2019 træder denne nye lov i kraft. Det vil betyde at hvis du ikke har din lovpligtige forsikring inden der, vil du blive opkrævet et dagsgebyr på 250 kroner om dagen. Det meddeler DFIM (Dansk Forening for International Motorkøretøjsforsikring) i en ny oplysningskompagne. De står også bag opkrævningen af gebyret.

Ifølge Dagsgebyr er der omkring 50.000 køretøjer i Danmark, som ikke har den lovpligtige forsikring. Derved er der en del danskere, som kan risikere at blive ramt af den bøderegn der kommer i år-2019.

”Hvis ejeren eller brugeren af et uforsikret køretøj påkører og invaliderer et andet menneske, kan den økonomiske erstatning til den tilskadekomne løbe op i millioner af kroner”, siger Maria C. Dyrehauge som er leder af DFIM.

Så hvis du vil undgå gebyret, så skal du sørge for at få den lovpligtige ansvarsforsikring!

Tøv nu ikke med at dele denne nyhed om ny lov med dine venner og familie på facebook!

Kontakt os ved at klikke her

Læs også  9-årige pige vælger et klassisk sang - Simon Cowell sukker over valget, men sekunder senere taber han kæben

Fotokilde: Pixabay

Morten Timm Reklame