Ugle viklet ind i fiskesnøre – Det den gør efter den er blevet reddet, er hjertevarmende.

Ugle viklet ind i fiskesnøre - Det den gør efter den er blevet reddet, er hjertevarmende.

Ugle viklet ind i fiskesnøre – Det den gør efter den er blevet reddet, er hjertevarmende.

Sidens logo

Del

Ugle viklet ind i fiskesnøre – Det den gør efter den er blevet reddet, er hjertevarmende.

ugle sad viklet ind i fiskesnøre i Texas, USA, og Craig Loving gik til handling, han ville hjælpe den stakkels ugle. – Denne rørende redning er blevet set over 100.000 gange på Youtube.


 

 

Craig var sammen med hans venner, da de spottede en ugle sidde ude i mosen, på en træstub helt stille. Pludseligt fik de øje på noget fiskesnøre der var viklet ind i uglens ene vinge.

 

De vidste at de med det samme var nødt til at redde den magtesløse ugle, da det ellers ville kunne have været gået helt galt for det stakkels dyr.

 

Craig kom i et par vaders, greb om en saks, og vandrede ellers ud i mosen for at hjælpe uglen, imens filmede Craigs venner hele episoden.

 

Stille og roligt bevæger Craig sig over mod uglen, uden at den går i panik, men sidder blot lige så stille, og måske godt ved den er ved at blive reddet.

 

Han starter med at klippe fiskesnøren over som kom over fra et træ, derefter folde han uglens vinge ud for at få viklet den lede fiskesnøre ud. – Igen uden at uglen gjorde noget modtand.

 

Efterfølgende hjalp Craig uglen ind på land, for at finde ud af om vingen var okay.

 

Se hele redningsaktionen her i klippet nedenfor:

 


Vidunderligt at se uglen blive reddet af en helt som Craig. Dette er blot endnu en påmindelse om at vi ikke skal smide affald i naturen, da det kan koste mange dyr livet.– Det er jo desværre ikke alle dyr der bliver fundet og reddet i tide.

Læs også  Mormorens himmelske dessert kræver KUN 2 ingredienser - se det magiske resultat!

Så HUSK ingen affald i naturen – dyrene vil takke dig for det.
Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame