Ukendt mand blokerer familiens indkørsel med sin bil – naboerne kontakter straks politiet efter den utrolige hævn!

By 14. januar 2019Nyhedsartikler
Ukendt

Ukendt mand blokerer familiens indkørsel med sin bil – naboerne kontakter straks politiet efter den utrolige hævn!

Sidens logo

Del

Ukendt mand blokerer familiens indkørsel med sin bil – naboerne kontakter straks politiet efter den utrolige hævn!

Hvis der er noget vi mennesker og især danskere kan blive tosset over, så er det når vores medtrafikanter virkelig ikke forstår færdselreglerne.

Dem som har bestået deres kørekort burde ha lært og forstået at gebærde sig i trafikken, men detsværre glemmer mange disse skilte og anvisninger i hverdagen.

Det er lidt som om at, vi væsner er begyndt at tænke endnu mere på kun os selv i trafikken, lad os da håbe dette vender en dag. Det skal dog siges at jeg også har lavet mange fejl i trafikken, men jeg mener dog at man altid skal gøre sit bedste i trafikken, og ikke altid tænke på en selv, det hele handler nemlig tryghed og liv i sidste ende.

Især parkering er et større problem end hvad vi faktisk går rundt og regner med!

Holdt foran indkørslen

Hændelsen nedenfor fandt sted i new York,USA. Videoen nedenfor har allerede fået millioner til at juble over ejerens reaktion.

Ukendt

Foto:Youtube

familie faren var ude for at handle, da han kom tilbage til huset holdte der en ukendt bil parkeret foran familiens hus, kort sagt kunne faren ikke køre ind i familiens indkørsel, dette ved ALLE at er dybt ulovligt at holde foran en indkørsel, faren valgte dog at kigge efter ejeren af bilen, dog uden det store held.

Faren valgte derfor at tage sagen i egen hånd, ikke nok med at klokken var mange, så orkede familie faren ikke at holde og vente på ejeren af den ukendt bil som holdte ulovligt parkeret.

Læs også  Baby er stort set blind - se hans reaktion, når han ser sin mor for første gang.

3 millioner visninger på Youtube

I videoen ser man faren finde på en genial løsning til at fjerne den ukendt bil, han binder nemlig et reb om den fremmedes bil og hans egen bil og køre den så væk igen.

Foto:Youtube

Naboerne opdagede at faren var i fuld gang med at fjerne den parkerede bil, som lige nu stod midt på vejen så ingen biler kunne komme forbi, derfor blev politiet tilkaldt for at finde en læsning og ejermand til bilen.

I videoen nedenfor kan du se hele hændelsen:

Kontakt os ved at klikke her

Tøv nu ikke med at del mandens hævn videre med dine venner og familie på Facebook.

Morten Timm Reklame