Ung dreng fortolker klassisk nummer – Nu går optagelsen verden rundt

By 8. marts 2019Nyhedsartikler Videoer
Ung dreng fortolker klassisk nummer - Nu går optagelsen verden rundt

Ung dreng fortolker klassisk nummer – Nu går optagelsen verden rundt

Sidens logo

Del

Ung dreng fortolker klassisk nummer – Nu går optagelsen verden rundt


Nogle gange falder man bare over nogle klip på nettet, som man ikke kan lade ligge. Og dette klip er helt bestemt et af disse særlige fund, som vi faldt over på Youtube, og allerede er set af mere end 1 million.

Ludvig van Beethovens V. er en af de mest klassiske, når det kommer til musikkens verden, og kommer med en åbning, stort set enhver ville kunne nikke genkende til at have hørt på et eller andet tidspunkt i sit liv.

I denne video er det dog den unge fyr fra Polen, Marcin Patrzalek, som formåede at skubbe benene væk under alle tilstedeværende, da først han begyndte at give den gas på sin guitar.

Marcin har vundet talenkonkurrencen ”Must be the Music”, og har efterfølgende rejst verden rundt med sit unikke talent, hvor han har fået godt gang i sin karriere.

For ikke så længe siden vandt han også det italienske program ”Tu si que vales”, hvor præmien var 100.000 euro i kontanter! – hvor heldig har man lige lov til at være.

Når man ser på denne video, som vi skal se nærmere på her nedenfor, er der ingen tvivl om, hvordan denne unge gut er nået så langt med sin karrierer, selvom han stadig blot er en ung mand.

Se klippet her nedenfor: 


Kontakt os ved at klikke her

Kilde: Youtube

Relaterede Artikler

Læs også  Se videoen: Tvillingerne kan ikke stoppe med at grine ad hinanden - se nu hvad babyen i blåt gør!

Morten Timm Reklame