Unikt materiale: Elvis’ mest pinlige øjeblik fanges på film

By 24. november 2017Nyhedsartikler
Unikt

Unikt materiale: Elvis’ mest pinlige øjeblik fanges på film

Sidens logo

Del

Unikt materiale: Elvis’ mest pinlige øjeblik fanges på film.

Der er mange Tv-historie som er fantastiske, men nogle af dem er også morsomme øjeblikke, I tv’et

 barndom fandt nogle mennesker nemlig på det ene og det andet, og dette her er absolut et rigtigt godt eksempel på.

Den 21-årig Elvis Presley har her startet sin smukke rejse mod at blive konge. Vi er helt tilbage i 1956, og dengang var det dog ikke alle amerikanere, som havde fået øje på denne unge mand endnu, udover sit ydre, så havde en stemme som ingen andre havde.

Elvis Presley første single “heartbreak Hotel” blev offentliggjort i Janaur samme år, og her gik det for alvor stærkt. Han tog alle hitlister med storm, og slog hurtig sit navn fast, og desuden havde han samme år en filmdebut med “Love Me Tender”. Men men da han samme år valgte at gæsteoptræde i tv sluttede det ikke som ønsket, i det mindste ikke ifølge kongen selv, som faktisk referere til dette særlige øjeblik som det mest “pinlige” i en smuk karriere. Og det er ikke svært at forstå hvorfor..

Fotokilde: Youtube

For da Elvis gæstede “The Steve Allen Show” på en af USA største tv-kanler NBC, og værten her hed Steve Allen, han ville nemlig teste et anderledes indslag, da han skulle præsentere den endnu ganske ukendte artist (Elvis Presley)

Det er nemlig tydeligt at mærke at værten ikke, er den store eller elskede rock’n’roll-fan – ubekræftede rygter siger faktisk, at Allen  mente at Elvis var en “absurd og talentløs” derfor valgte tv-programmet at hjælpe den unge gut, til at få sig et ordenligt show i tv’et.

Læs også  To unge mænd ser en sort skikkelse i grøften - De får et chok da de kommer tæt på!

Elvis Presley har inden sin død, beskrevet nogle af hans største og mest pinlige øjeblikke, og et af dem er dette.

For da Allen kort inden præsenterer Elvis Presley, kommer han op på den store scene, foran sig, har han en hund. Som faktisk er iført en stor hat, efterfølgende spørger værten, om den unge Elvis kan synge sin nye sang “Hound dog” for hunden på et minut.. Men hvor godt tv Allen end ville skabe, så ender det jo i et flop, for sangen blev faktisk en sand succes – og den unge Elvis kunne hurtig overtage verden med sin utrolige stemme og smukke ydre. Siden hen har Magasinet “Rolling Stone også udnævnt “Hound Dog” til en af af de 500 største og bedste sange gennem historien.

Se herunder, hvad der skete i tv-studiet (Hvor pinligt det end er! 

Tøv ikke med at del dette øjeblik med dine venner og familie på Facebook.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame