Ups! Mor giver uheldig madpakke med til sin 5-årige datter!

Ups

Ups! Mor giver uheldig madpakke med til sin 5-årige datter!

Sidens logo

Del

Ups! Mor giver uheldig madpakke med til sin 5-årige datter!

Alle forældre kender til at smøre madpakker til deres børn, igennem hele børnehavelivet skal de have formiddags mad og eftermiddags mad og det samme i skolen, indtil de bliver større.

Men hvad ligger der gemt i disse flotte madpakker? ja ofte får de pædagoger som passer børnene ofte nogle store chok.

i mange institutioner er der en holdning til en slags madordning blandt hvad børnene må have med i deres madpakker, så det ikke bare bliver chokolade hver dag, samt hvidt brød det giver ikke energi til hele dagen selvom det ofte smager godt og de fleste børn elsker det..

Men flere og flere forældre ligger faktisk små som store ting i deres børns madpakker,lidt lige som en slags dessert.

En kvinde i Australien lavede også altid sine børns madpakker, hun havde en datter på fem år som gik i børnehave, men en dag skulle det ikke blive så vellykket som først regnet med. skriver News.au

Hun havde nemlig givet sin datter en frossen vodkadrink med i madpakken – personalet opdagede det da de skulle hjælpe med at åbne denne drink, da de så ser hvad det indholder.

Fotokilde: Facebook

Moren fik sig et opkald fra den institution datteren gik i fra personalet som var en smule nervøs om det var sandt eller om det var en fejl, hun har siden hen delt billedet på de sociale medier med denne drink som pigen fik med.

Hun skriver: KÆMPE madpakke-brøler, når du fortæller din 5-årige datter Preppie at hun selv gerne må åbne fryseren for at tage en SMOOTHIE TIL SIN MADPAKKE OG DU FAKTISK GLEMMER DE ANDRE POSER.

Læs også  Hundemoren mistede sine hvalpe under husets brand - nu har ejeren bedt Facebook om hjælp!

Så lige for en sikkerheds skyld var det et uheld – Hendes opslag er nu gået så viralt på facebook. Man skal passe på fordi indpakningen på denne smoothien faktisk lignede noget til et barn.

Moren beklagede utrolig meget med en meget lille og flov stemme overfor hende der ringede til hende. sikke en oplevelse de vil de nok grine af om nogle år når datteren er blevet lidt ældre.

Find flere artikler på Visdom.dk

Kontakt os ved at klikke her

 

Morten Timm Reklame