Vittighed: Ung mand fornærmer pensionist på pub – snart bliver han rød i hovedet og stikker halen mellem benene

Vittighed: Ung mand fornærmer pensionist på pub - snart bliver han rød i hovedet og stikker halen mellem benene

Vittighed: Ung mand fornærmer pensionist på pub – snart bliver han rød i hovedet og stikker halen mellem benene

Sidens logo

Del

Vittighed: Ung mand fornærmer pensionist på pub – snart bliver han rød i hovedet og stikker halen mellem benene


En ny højereuddannet ung mand, står i sit fineste jakkesæt på en pub, efter han lige har fået en god arbejdsaftale i hus. Dette vælger han at fejre med en sammen med en af sine kollegaer.

Længe går der dog ikke, før den unge forretningsmand, får øje på en ældre pensioneret herre, der sidder et par borde væk fra ham og hans kollega.

På dette tidspunkt har en unge forretningsmand og kollegaen fået lidt for mange øl indebors, og beslutter sig for at lægge arm om hvem der skal gå over og sige noget provokerende til den gamle pensionist der sad alene med sin øl.

Den unge forretningsmand taber armlægningen, men tænker ikke videre over det, da han alligevel mener at den ældre mand bør have en lille bemærkning med på vejen. Han mente, at han burde forklarer hvorfor ‘gamle’ mennesker ikke kan forstå den yngre generation.

Du voksede op i en helt anden verden, en mere primitiv en af slagsen” siger den unge forretningsmand til pensionisten, så alle på hele pubben kan høre det.

Den ældre mand vender sig om får at kigge lidt mistænksomt på den unge mand, men svarer ikke.

Vi, som er en yngre generation, voksede op med mobiltelefoner, fjernsyn, nanoteknologi, elbiler og meget mere.” snakker den unge mand videre

Nu kigger den ældre mand, direkte ind i den unge mands øjne og siger så højt så alle andre på pubben kan høre det:

Læs også  Gamle olga fyldte 100 år og borgmesteren kom med blomster og vin..

Du har da så evigt ret. Nej vi havde ikke alle de ting da jeg var barn. Men det var vores generationer der opfandt det hele… Så sig mig lige engang.. Hvad har du egentligt tænkt dig at gøre for den næste generation?”

Nu jubler og klapper hele pubben, da de hører pensionistens geniale svar.

Efterfølgende skyndte den unge forretningsmand og kollegaen sig at smutte fra stedet, da det stort set blev buet ud, for den dårlige opførsel.


Derfor skal man ikke lægge sig ud med de ‘gamle’, samt er dette et lille opråb til alle unge om at flere i disse dage bør have mere respekt over for de ældre.

Kontakt os ved at klikke her

Fotokilde: Font Candy

Morten Timm Reklame